CNN

Plačali triletno križarjenje, pustili za sabo vsakdanje življenje, a ostali na suhem

RTV Slovenija 26.11.2023
Potniki, ki so želeli novo življenjsko izkušnjo – tri leta potovanja na ladji za križarjenja, kar naj bi jih stalo toliko, kot bi odšteli za siceršnje življenjske stroške v tem času doma – so ostali na suhem. Dobesedno in v prenesenem pomenu… »

Najlepši božični sejmi, ki jih morate letos nujno obiskati #video

SiolNET 25.11.2023
Bliža se praznični december, s katerim bodo zaživeli tudi številni božični sejmi. Nekateri so se odprli že novembra, potekali pa bodo vse tja do 7. januarja. Portal CNN Travel je oblikoval seznam najlepših božičnih sejmov, ki jih letos morate… »

Na Švedskem se širi sindikalni upor proti Tesli in Elonu Musku

RTV Slovenija 25.11.2023
Švedski poštarji ne dostavljajo novih registrskih tablic za avtomobile tesla, nekateri pristaniški delavci teh avtomobilov ne raztovarjajo, mehaniki tamkajšnje Tesline hčerinske družbe jih ne servisirajo ... Spor med sindikati in Teslo se zaostruje… »

Trumpova ekipa svetovalcev in strokovnjakov pripravlja teren za spopad z globoko državo

Nova 24TV 23.11.2023
Foto: AFP Zadnje javnomnenjske raziskave kažejo, da bi se na ameriških predsedniških volitvah, ki bodo čez eno leto, Donald Trump lahko vrnil v belo hišo. Glede na ankete je namreč po priljubljenosti prehitel trenutnega predsednika iz vrst… »

Eksplozija vozila na mostu, ki povezuje ZDA in Kanado. Je bil razlog nepazljiva vožnja?

RTV Slovenija 22.11.2023
Na Mavričnem mostu, ki povezuje ZDA in Kanado v bližini Niagarskih slapov, je eksplodiralo vozilo. Eksplozija, v kateri naj bi umrla dva človeka, eden pa naj bi bil ranjen, se je zgodila pred zahvalnim dnevom, ki je med najprometnejšimi v letu. Kot… »

Pizza Hut v Hongkongu ponuja pico s kačjim mesom

RTV Slovenija 22.11.2023
Ameriška veriga picerij Pizza Hut se je povezala s sto let staro restavracijo v Hongkongu in postregla z moderno različico tradicionalne hongkonške jedi – pico s kačo. Nova pica je obložena z natrganim kačjim mesom, črnimi gobicami in kitajskim… »

Rolling Stonesi na novo turnejo ob podpori ameriškega upokojenskega združenja

Dnevnik 22.11.2023
Legendarna skupina skupaj 236 let starih rock glasbenikov The Rolling Stones (Keith Richards, Ronnie Wood in Mick Jagger), se bo prihodnje leto podala na veliko turnejo ob podpori največjega upokojenskega združenja v ZDA - AARP. Združenje je glavni… »

The Rolling Stones na turnejo ob podpori upokojenskega združenja

SiolNET 22.11.2023
Legendarna skupina skupaj 236 let starih rock glasbenikov The Rolling Stones (Keith Richards, Ronnie Wood in Mick Jagger) se bo prihodnje leto podala na veliko turnejo ob podpori največjega upokojenskega združenja v ZDA – AARP. Združenje je glavni… »

Pretresljivo: nedonošenčke zavijajo v folijo, da bi jih ohranili pri življenju

Zurnal24 13.11.2023
Medtem ko se na območju Gaze nadaljujejo spopadi med Izraelom in Hamasom, se zdravstvena kriza še naprej zaostruje. Svetovna zdravstvena organizacija opozarja, da največja bolnišnica Al Šifa ne deluje več. Pacienti ne morejo prejemati dialize… »

Novi medijski vplivneži

Gorenjski glas 11.11.2023
Kateri so najbolj vplivni mediji na svetu? To so po eni strani veliki elektronski in tiskani mediji, kot sta CNN in New York Times. Po drugi pa pobudo prevzemajo novi medijski vplivneži, delujoči na družbenih omrežjih …. Sedmerica na X in boter Musk… »

Novice dneva »

Sodnikom bi zvišali plače za največ 12 odstotkov

Delo pred 54 minutamiše 1 povezana

Zasačili mlado štajersko voznico z zelo težko nogo

Necenzurirano pred 29 minutamiše 3 povezane

Izrael nadzira vse izhodne točke iz Gaze

Mladina pred 29 minutamiše 3 povezane

Srhljiv umor: Prerezal ji je vrat, nato pa poklical policijo

Zurnal24 pred 17 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem