CNN

Združeni narodi / »Začeti moramo z veliko pošiljko tovornjakov v Gazo«

Mladina 19.10.2023
Po oceni Združenih narodov (ZN) Gaza potrebuje sto tovornjakov humanitarne pomoči na dan. Območje Gaze potrebuje ogromno količino humanitarne pomoči, je v sredo opozoril koordinator ZN za nujno pomoč Martin Griffiths in ocenil, da potreba po pomoči… »

ZN: Gaza potrebuje sto tovornjakov humanitarne pomoči na dan

Dnevnik 19.10.2023
Območje Gaze potrebuje ogromno količino humanitarne pomoči, je v sredo opozoril koordinator ZN za nujno pomoč Martin Griffiths in ocenil, da potreba po pomoči znaša približno sto tovornjakov na dan. »Začeti moramo z veliko pošiljko tovornjakov v… »

Izrael / ZDA pripravljajo vojake za morebitno posredovanje

Mladina 17.10.2023
Enota marincev za hitro posredovanje je že na poti proti Izraelu, Pentagon pa pripravlja še okrog 2000 vojakov za morebitno namestitev v podporo Izraelu. Enota marincev za hitro posredovanje je že na poti proti Izraelu, Pentagon pa pripravlja še okrog… »

Obeta se apokalipsa: "Bili smo zelo, zelo radodarni s časom!"

Zurnal24 15.10.2023
"Pomembne vojaške operacije" v Gazi šele, ko bodo območje zapustili civilisti. Izraelske sile so v noči na nedeljo z letali in raketami napadle več kot sto vojaških ciljev v Gazi, poročajo tuje agencije. Vse odvisno od ZDA, a če to storijo, bo… »

Bo "križarjenje, ki se nikdar ne konča", postalo križarjenje, ki se nikdar ne začne?

RTV Slovenija 13.10.2023
Podjetje Miray Cruises bi moralo 1. novembra začeti križarjenje okoli sveta Life at Sea, ki ga je oglaševalo kot "križarjenje, ki se nikdar ne konča". A zdaj se potniki bojijo, da se plovba ne bo niti začela. Dobra dva tedna pred napovedanim… »

Pretresljivo: zavriskal, ko je izvedel, da so osemletno hčer ubili Hamasovi teroristi

SiolNET 13.10.2023
Intervju, ki ga je strtim očetom opravila novinarka CNN, je v enem dnevu preplavil svetovne medije. Thomas Hand je po mukotrpnem čakanju novic o svoji osemletni hčerki, potem ko so palestinski teroristi v soboto vdrli v njihov kibuc in pobili najmanj… »

“Kaj sem naredil, ko so rekli, da je moja hči mrtva? Zavriskal od sreče!”

Necenzurirano 13.10.2023
Kot je iskreno priznal Thomas, je bila smrt za njegovo 8-letno hči milost. Posnetki intervjuja strtega očeta, ki je z veseljem sprejel novico, da so njegovo osemletno hčerko ubili Hamasovi teroristi – saj je to bolje kot biti vzet za talca in… »

Jada Pinkett Smith in Will Smith sta še vedno poročena, a že sedem let živita ločeno

RTV Slovenija 12.10.2023
Igralka in voditeljica Jada Pinkett Smith je razkrila, da z možem, hollywodskim zvezdnikom Willom Smithom, že od leta 2016 živita "popolnoma ločeno življenje". Jada je v pogovoru s Hodo Kotb dejala, da z Willom tega, da sta se razšla, nikoli prej… »

Na poletih Alaska Airlinesa strežejo kavo, odporno proti višini

RTV Slovenija 11.10.2023
Slaba kava je ena od mnogih pomanjkljivosti letenja – a letalska družba Alaska Airlines je našla rešitev. Ustvarili so namreč posebno mešanico, ki naj bi bila odporna proti velikim spremembam v višini, zaradi katerih kava na letalih spremeni svoj… »

Silovit odgovor zavedenega Izraela

Dnevnik 10.10.2023
Izrael je včeraj silovito bombardiral Gazo v odgovor na Hamasov napad, ki je po zadnjem štetju terjal že več kot 900 žrtev. V okolici Gaze, ki je v popolni blokadi, je zbral vojsko, kar kaže na mogočo kopensko operacijo. Hamas je sobotni napad na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem