CNN

CNN: Zdravniki obtožujejo Izrael skrunjenja trupel in streljanja civilistov v bolnišnici

RTV Slovenija 23.12.2023
Izraelski vojaki, ki so vdrli v bolnišnico na severu Gaze, naj bi oskrunili trupla mrtvih pacientov z buldožerji, spustili vojaškega psa nad moškega v invalidskem vozičku in ustrelili več zdravnikov tudi po tem, ko so se prepričali, da niso… »

Moški na nizkocenovnem letu sopotnikom ukradel 21.000 evrov

Necenzurirano 21.12.2023
Lopov se je izdatno omastil na letu nizkocenovne letalske družbe. Velika tatvina se je pripetila na letu iz vietnamskega Hošiminha v Singapur. Na letalu letalske družbe Scoot, nizkocenovnika v lasti letalske družbe Singapore Airlines, se je nahajal… »

Slovenija ni le Blejski otok

Gorenjski glas 10.12.2023
Kaj o slovenskem turizmu pravi njegov letošnji ambasador dr. Noah Charney, Američan, ki že več let živi v Kamniku in je prepričan, da je Slovenija najboljša država na svetu. Naziv ambasador slovenskega turizma Slovenska turistična organizacija in… »

Množične aretacije slečenih moških v Gazi. Predstavnik Hamasa Izrael obtožil grozljivega zločina.

RTV Slovenija 08.12.2023
Iz Gaze prihajajo posnetki množičnih aretacij moških. Izraelska vojska je več deset moških prisilila, da so se slekli do spodnjega perila ter s prevezanimi očmi in zavezanimi rokami klečali na tleh. Nekaj jih je bilo medtem že izpuščenih… »

Gaza / Množične aretacije moških

Mladina 08.12.2023
Izraelska vojska je več deset moških prisilila, da so se slekli do spodnjega perila in s prevezanimi očmi in zavezanimi rokami klečali na tleh. Iz Gaze prihajajo posnetki množičnih aretacij moških. Izraelska vojska je več deset moških prisilila… »

Z univerze v Las Vegasu poročajo o več ustreljenih

Delo 06.12.2023
Lasvegaška policija je sporočila, da so ranjene najmanj tri osebe, osumljeni je mrtev. V kampusu univerze v Nevadi v Las Vegasu je, kot poroča CNN, prišlo do streljanja. Po navedbah policije iz Las Vegasa »se zdi, da je žrtev več«. Ljudi so… »

Julianna Margulies in Susan Sarandon sta se opravičili zaradi svojih izjav

RTV Slovenija 03.12.2023
Igralki Julianna Margulies in Susan Sarandon sta se opravičili zaradi svojih nedavnih izjav v povezavi z vojno med Izraelom in Hamasom. Julianna Margulies se je opravičila, potem ko so njene nedavne izjave v podkastu sprožili burne odzive. V pogovoru z… »

[Izpoved] Rusi so ga obkrožili v Bahmutu, svojim je poslal koordinate in naročil: “Streljajte!”

Nova 24TV 02.12.2023
Ranjen ukrajinski vojak. Fotografija je simbolična. (Foto: AFP) 36-letni ukrajinski vojak je svetovni javnosti zaupal zgodbo, kako je obkrožen z ruskimi sovražniki, soborcem zaupal svoje koordinate in jim naročil, naj njegov položaj uničijo s… »

Po izpustitvi iz Hamasovega ujetništva izvedela novico, ki ju je popolnoma potrla #video

SiolNET 28.11.2023
Najstnika Noama in Almo Or so pripadniki islamske teroristične organizacije Hamas v ujetništvu v Gazi zadrževali kar 50 dni. Voljo jima je vlivala misel o ponovni združitvi z mamo, od katere sta bila ločena od 7. oktobra do 25. novembra, ko sta bila… »

Potnik odprl zasilni izhod in splezal na krilo letala

Necenzurirano 28.11.2023
Na letališču Louis Armstrong v ameriškem New Orleansu je eden izmed potnikov poskrbel za dogodek, ki bi ga sicer verjetno lahko videli le v filmih. Potnik je v nedeljo na letu družbe Southwest Airlines odprl vrata za zasilni izhod in se povzpel na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem