Crvena Zvezda

Luka s komentarjem navdušil Srbe, manj pa ...

Zurnal24 23.09.2023
Luka Dončić je zdaj precej bolj zadovoljen s tokratno kolegovo izbiro kluba. Slovenski reprezentant Mike Tobey se je po svetovnem prvenstvu, kjer je s Slovenijo prišel do sedmega mesta, naposled pridružil svojemu novemu klubu. V naslednji sezoni bo… »

Žakelj ukanil Obradovića za zgodovinsko lovoriko Studentskega centra

RTV Slovenija 20.09.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so na superpokalu Lige ABA v Podgorici na tekmi za sedmo mesto po podaljšku izgubili proti beograjski ekipi FMP (81:85). V velikem finalu je Studentski centar iz Podgorice premagal beograjskega velikana Partizan (81:83). Gre… »

Pep Guardiola po zmagi z Zvezdo: V težavah smo

Delo 20.09.2023
Bernardo Silva se je na seznamu poškodovanih pri prvakih iz Manchester Cityja pridružil Kevinu de Bruynu, Johnu Stonesu, Jacku Grealishu in Mateu Kovačiću. Branilec naslova v Uefini ligi prvakov Manchester City je v drugem polčasu uprizoril preobrat… »

Oblaka premagal nasprotni vratar, Zvezda dolgo mučila City

Zurnal24 19.09.2023
Crvena zvezda dobila prvi polčas proti Manchester Cityju, gol Benjamina Šeška za Leipzig, remi Oblaka. Aktualni zmagovalci lige prvakov, nogometaši Manchester Ciytja, so se morali krepko potruditi za zmago v uvodnem krogu nove sezone elitnega… »

Benjamin Šeško deveti Slovenec z zadetkom v ligi prvakov

Dnevnik 19.09.2023
Aktualni zmagovalci lige prvakov, nogometaši Manchester Ciytja, so se morali krepko potruditi za zmago v uvodnem krogu nove sezone elitnega evropskega klubskega tekmovanja. Po zaostanku 0:1 ob polčasu so premagali Crveno zvezdo s 3:1. Beograjčani so na… »

Vodila je srbske kriminalce, pobegnila iz grškega zapora, zdaj pa prihaja v Slovenijo

SiolNET 19.09.2023
Olivera Ćirković je nekdanja srbska košarkašica, reprezentantka Jugoslavije, ki se je po končani športni karieri znašla v svetu kriminala. Vodila je srbsko združbo Pink Panter, septembra 2012 je že drugič pristala za zapahi in bila obsojena na… »

Legendarni Slovenec, ki ga v teh dneh z razlogom oblegajo Srbi

SiolNET 19.09.2023
Nekdanji vrhunski slovenski nogometaš Milenko Ačimović je v teh dneh zelo iskan sogovornik. Srbski novinarji so pred gostovanjem Crvene zvezde pri Manchester Cityju iz naftalina potegnili njegov evrogol, ki ga je pred 23 leti dosegel na Otoku… »

Noro, kakšna "skupina smrti" lige prvakov!

SiolNET 31.08.2023
V Monaku je potekal žreb skupinskega dela lige prvakov, v katerem bo imela Slovenija v tej sezoni tri predstavnike. To so Jan Oblak (Atletico), Benjamin Šeško in Kevin Kampl (oba RB Leipzig). Atletico se je izognil najtežjim tekmecem, v skupini E ga… »

Vozilo trčilo v srbskega košarkarja in pobegnilo s kraja nesreče

Zurnal24 25.08.2023
Srbski košarkar je doživel prometno nesrečo. Nekdanji srbski košarkarski reprezentant Miroslav Raduljica je bil v Beogradu udeležen v prometno nesrečo. Do te je prišlo, ko voznik Volva ni upošteval znaka za stop in je zapeljal v križišče ter… »

Tragedija! Pri komaj 26 letih preminil bivši kapetan Crvene zvezde

Zurnal24 12.08.2023
Po boju s težko boleznijo, zaradi katere je tudi prekinil svojo športno kariero, je pri vsega 26 letih preminil nekdanji kapetan mlajših vrst Crvene zvezde. Srbski in črnogorski mediji so v petek sporočili tragično novico, da je pri vsega 26 letih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem