Crvena Zvezda

Baskonia ob vrnitvi Ivanovića prekinila niz porazov

RTV Slovenija 03.11.2023
Duško Ivanović je četrtič sedel na klop Baskonie. Nekdanji trener Crvene zvezde je nov "mandat" na baskovski klopi začel proti Partizanu, ki ga je zasedba iz Vitorie ugnala s 84:83. Partizan je v Španijo prišel na krilih dveh zmag na derbiju. Tik… »

Policija preiskuje domnevni napad na trenerja in igralce Zvezde

Zurnal24 02.11.2023
Policija je po številnih poročilih o navijaškem vdoru v slačilnico Crvene zvezde sprožila preiskavo. Srbska policija bo preiskala navedbe lokalnih medijev, da naj bi bili izraelski trener Barak Bahar in vsaj dva igralca beograjskega nogometnega… »

Policija preiskuje poročila o navijaškem vdoru v slačilnico Crvene zvezde

SiolNET 02.11.2023
Srbska policija bo preiskala navedbe lokalnih medijev, da naj bi bili izraelski trener Barak Bahar in vsaj dva igralca beograjskega nogometnega prvoligaša Crvena zvezda tarča groženj navijačev, ki so vdrli v slačilnico po sredini tekmi državnega… »

Harden bo v Los Angelesu združil moči z Leonardom in Georgeem

RTV Slovenija 31.10.2023
Ameriški košarkarski zvezdnik James Harden se po pisanju ESPN-jevih dobro obveščenih virov seli k Los Angeles Clippersom. Tam bo 34-letni organizator igre združil moči z zvezdnikoma Kawhijem Leonardom in Paulom Georgeem. Prvi je o novi zvezdniški… »

Partizan dobil srbski derbi

Dnevnik 28.10.2023
V 5. krogu košarkarske evrolige je Partizan v srbskem derbiju ugnal Crveno zvezdo z 88:86, Real Madrid pa v španskem Barcelono s 65:64. Četrtkov večer je bil v evroligi rezerviran za dva od treh velikih derbijev v tekmovanju. Partizan je v srbskem… »

Beograjski derbi po preobratu Partizanu, na el clasicu napeto do konca

SiolNET 26.10.2023
V petem krogu evrolige sta se v Štark Areni pomerila srbska velikana Partizan in Crvena zvezda Mikea Tobeyja. Partizan je po preobratu v zadnji četrtini, v kateri je tekmecem nasul kar 35 točk, zmagal z 88:86. Prvo zmago sezone je s soigralci berlinske… »

Zvezda zadala Olimpiji prvi poraz s 40 točkami razlike

RTV Slovenija 24.10.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije sezone niso začeli ravno najbolje, saj še vedno čakajo na prvo gostujočo zmago, poleg tega pa so v 23-letni zgodovini jadranske lige utrpeli najvišji poraz, Crvena zvezda je bila sploh prva, ki jih je ugnala za vsaj 40… »

Beograjčani že imajo novega

SiolNET 22.10.2023
Včeraj je trenersko klop beograjskega košarkarskega moštva zapustil Duško Ivanović, danes imajo rdeče-beli že novega trenerja. Dveletno pogodbo z evroligašem je sklenil Grk Ioannis Sfairopoulos, ki je v preteklosti vodil Olympiacos in Maccabi Tel… »

Skromni predstavi slovenskih ekip, Partizan klonil v zadnji sekundi #video

SiolNET 21.10.2023
Krka je v četrtem krogu lige ABA doživela tretji poraz, pa je bil tekmec, Zadar, pravi za zmago. Usodna je bila druga četrtina, ki so jo izgubili za 15 točk. Novomeščani so tako ob polčasu zaostajali s 26:48, na koncu izgubili s 75:88. Razočaranje… »

Crvena zvezda menjavo za Ivanovića našla v Grčiji

RTV Slovenija 21.10.2023
Vodstvo košarkarjev Crvene zvezde se je razšlo s trenerjem Duškom Ivanovićem. Razlog je slab začetek v Evroligi, v kateri so rdeče-beli zmagali le enkrat na štirih tekmah. Beograjčani, ki so pred sezono vložili veliko denarja v igralski kader in… »

Novice dneva »

Kaj bi izdaja naloga za aretacijo pomenila za Netanjahuja?

Dnevnik pred 38 minutamiše 5 povezanih

V Iranu potrdili smrt predsednika Raisija

Mladina pred 4 uramiše 5 povezanih

Slovencem pokradli neverjetnih 27 milijonov evrov

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem