Crvena Zvezda

Zadar osvojil Stožice, novo razočaranje za navijače Olimpije

SiolNET 01.12.2023
V 10. krogu košarkarske lige ABA sta slovenska predstavnika ostala praznih rok proti Dalmatincem. Krko je že v petek premagal Split (78:74), Olimpiji pa je v nedeljo v domačih Stožicah vzel mero Zadar (73:79). To je bil tretji poraz zmajev v ligi ABA… »

Real prvič na kolenih, Zvezda premagala Efes

SiolNET 01.12.2023
Košarkarji madridskega Reala so v 11. krogu evrolige v gosteh po podaljšku izgubili proti Fenerbahčeju z 99:100. Za kraljevi klub je to šele prvi poraz v letošnji sezoni evrolige, z desetimi zmagami pa ostajajo na vrhu razpredelnice. Je pa izgubila… »

"Proti Mornarju zmaga na pladnju, proti Ciboni pa smo enostavno spustili hlače"

RTV Slovenija 29.11.2023
Krka pospešeno išče okrepitev pod obročema, toda Gašper Okorn poudarja, da pri angažmaju visokega igralca v Novem mestu ne bodo šli z glavo skozi zid, na košarkarski tržnici pa je veliko pomanjkanje. Dve zmagi je Krka, ki se je po lanski… »

Olimpija bi rada prebila evropski led

Dnevnik 29.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v 9. krogu evropskega pokala poskušali osvojiti prvo zmago. V Stožicah danes ob 18.30 gostijo prvouvrščeno moštvo v skupini A Paris. Po zmagah proti Partizanu in Budućnosti v ligi ABA pri košarkarski Cedeviti… »

Okorn v iskanju rešitve: Stanje je katastrofalno

SiolNET 28.11.2023
Košarkarji Krke v ponedeljek pričakovano niso bili kos evroligaški Crveni zvezdi, ki je v Novem mestu v okviru devetega kroga lige ABA Krki prizadejala sedmi poraz v sezoni. Zasedba Gašperja Okorna bo v nadaljevanju sezone bila hud boj za obstanek, a… »

Slovenski reprezentant razblinil vse dvome

SiolNET 28.11.2023
Slovenski košarkarji so v ponedeljek zvečer dobili nasprotnike na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre, ki se bo odvil med 2. in 7. julijem prihodnje leto. Če ples kroglic Slovencem ni bil pretirano naklonjen, pa bodo slovenske ljubitelje… »

Tobey potrdil, da bo poleti na voljo slovenski reprezentanci

RTV Slovenija 28.11.2023
Če je po koncu preteklega svetovnega prvenstva Mike Tobey še malce podvomil o nadaljevanju reprezentančne kariere, je zdaj ameriški košarkar zatrdil, da želi Sloveniji pomagati v novem lovu na olimpijske igre. Medtem ko je izbrana vrsta dobila… »

Možen scenarij: Dončić in Andetokumbo v Pireju za olimpijski nastop

RTV Slovenija 27.11.2023
Košarkarji Slovenije bodo na začetku julija kvalifikacijski turnir za OI v Parizu odigrali v Pireju, kjer jih najprej čakata dvoboja s Hrvaško oziroma Novo Zelandijo, če bodo premagovali tekmece, pa bi se lahko v velikem finalu srečali z Grčijo… »

Gladka zmaga Crvene zvezde v Novem mestu

RTV Slovenija 27.11.2023
Košarkarji Krke so v 9. krogu Lige ABA izgubili proti Crveni zvezdi s 67:90. Rdeče-beli so si že v uvodni četrtini zagotovili 13 točk naskoka in nato prednost v vsaki četrtini le še povečali. Crvena zvezda, ki z osmimi zmagami vodi na lestvici, je… »

Crvena zvezda iz Novega mesta odpeljala pričakovano zmago

SiolNET 25.11.2023
Košarkarji Krke so v 9. krogu lige ABA s 67:90 izgubili s favorizirano Crveno zvezdo, pri kateri je bil najbolj razpoložen slovenski Američan Mike Tobey. Partizan je na zadnji tekmi kroga a 101:56 premagal Borac. Košarkarji Cedevite Olimpije so po… »

Novice dneva »

Izdana mednarodna tiralica za Benjaminom Netanjahujem

Zurnal24 pred eno uroše 5 povezanih

Novo o nesreči helikopterja: Upanja ni več!

Zurnal24 pred 6 uramiše 5 povezanih

Slovencem pokradli neverjetnih 27 milijonov evrov

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana

Po dolgem času velika pocenitev goriva

Zurnal24 pred tremi uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem