Crvena Zvezda

Zmaji po desetih letih osvojili Moračo

RTV Slovenija 25.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije nadaljujejo uspešne igre v Ligi ABA. V 9. krogu so bili v Podgorici boljši od Budućnosti (81:82). Koš za zmago je dosegel Shawn Jones. Kar 11-krat zapored je Budućnost, ki jo je pred kratkim prevzel slovenski strokovnjak… »

Real ostaja neporažen, visok poraz Barce, Samar izgubil dvoboj najslabših

SiolNET 14.11.2023
Vodilni Real Madrid je v osmem krogu evrolige stežka strl odpor Valencie (76:73) in ostal neporažen. Fenerbahče je po porazu s Partizanom gostoval še pri Crveni zvezdi, katere barve brani slovenski reprezentant Mike Tobey, in visoko izgubil. Srbsko… »

Drama v Zadru, pred tekmo s Crveno zvezdo napadli člane srbske delegacije

SiolNET 12.11.2023
Zadar in Crvena zvezda bosta danes ob 17. uri odigrala tekmo sedmega kroga regionalne košarkarske lige ABA. Na predvečer tekme se je v Zadru zgodil incident. Po poročanju hrvaške tiskovne agencije Hina so zamaskirani storilci v dveh ločenih napadih… »

Incident pred tekmo: "Srbe so po Zadru lovili kot živali"

Zurnal24 12.11.2023
Incident pred košarkarsko tekmo med Zadrom in Crveno zvezdo. Zadar in Crvena zvezda bosta danes ob 17. uri odigrala tekmo sedmega kroga regionalne košarkarske lige ABA. Na predvečer tekme je v Zadru prišlo do incidenta. Po poročanju hrvaške tiskovne… »

V Zadru napadli delegacijo Crvene zvezde

RTV Slovenija 12.11.2023
V soboto, dan pred tekmo 7. kroga Lige ABA med košarkarji Zadra in Crvene zvezde, je bila napadena beograjska delegacija. Tri osebe so bile v incidentu poškodovane. Kot poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, so zamaskirani storilci v dveh ločenih… »

Incident v Zadaru: Pred košarkarsko tekmo hrvaški huligani lovili in napadli člane srbske delegacije

Dnevnik 12.11.2023
Zadar in Crvena zvezda bosta danes ob 17. uri odigrala tekmo sedmega kroga regionalne košarkarske lige ABA. Na predvečer tekme je v Zadru prišlo do incidenta. Po poročanju hrvaške tiskovne agencije Hine so zamaskirani storilci v dveh ločenih napadih… »

Crvena zvezda drago prodala kožo v Barceloni

RTV Slovenija 10.11.2023
Košarkarji Barcelone ostajajo na domačem parketu v Evroligi še brez poraza. V 7. krogu so vpisali šesto zmago sezone, potem ko so s 86:81 premagali Crveno zvezdo. Barca je na začetku druge četrtine po atraktivni akciji Nikole Kalinića in Jabarija… »

Real ostaja brez praske, Samar poražen z Albo, Tobey s Crveno zvezdo

SiolNET 09.11.2023
Tudi po svoji šesti tekmi v evroligi Real Madrid ostaja stoodstoten. Aktualni prvaki so tokrat pred domačimi navijači s 100:74 ugnali Virtus Bologno. Pred domačimi gledalci so zmagali tudi košarkarji Partizana, ki so za svojo tretjo zmago v sezoni s… »

Je Benjamin Šeško zadovoljen pri Leipzigu? O tem je spregovoril njegov agent.

SiolNET 09.11.2023
Benjamin Šeško je že nekaj časa najbolj vroče ime slovenskega nogometa. Pri 20 letih spada med najbolj nadarjene in opevane mlade evropske napadalce, v slovenski reprezentanci pa je postal nenadomestljiv člen začetne enajsterice in največja… »

Tako sramotno so se navijači Zvezde spravili nad slovenskega sodnika

Zurnal24 06.11.2023
Navijači Zvezde niso bili zadovoljni z odločitvami slovenskega sodnika na tekmi z Budućnostjo. Košarkarji Crvene zvezde so se po bolečem porazu proti Partizanu hitro pobrali ter v šestem krogu lige ABA s 95:86 premagali do tega kroga še neporaženo… »

Novice dneva »

V Iranu potrdili smrt predsednika Raisija

Mladina pred 5 uramiše 5 povezanih

Po pretresljivih posnetkih iz Ljubljane se je oglasila policija

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane

Rast števila kibernetskih prevar in napadov

Mladina pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem