Crvena Zvezda

Beograjska Crvena zvezda išče novega trenerja, Ivanović že bivši

SiolNET 21.10.2023
Duško Ivanović ni več trener Crvene zvezde, so danes sporočili iz beograjskega kluba. Vodstvo rdeče-belih se je za menjavo odločilo po slabem vstopu kluba v sezono Evrolige. V tej je zvezda zmagala le enkrat v štirih tekmah. "Duško Ivanović ni… »

Zmaji nadigrali Split, dober odpor Krke v Podgorici

RTV Slovenija 14.10.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 3. krogu Lige ABA v Stožicah zanesljivo premagali Split (97:68). Krka je morala priznati premoč Budućnosti (82:69), a se je s favoriziranimi Podgoričani dobro kosala. Zmaji so vpisali drugo jadransko zmago. Potem ko… »

Pianigiani: Ko sem sprejel ponudbo, je bila vizija kluba prenova

RTV Slovenija 10.10.2023
Za Cedevito Olimpijo je zelo neuspešen teden. Ljubljanski košarkarji so namreč doživeli dva izjemno visoka poraza, v sredo pa v Stožice prihaja Joventut, ki je na stavnicah prvi favorit Evropskega pokala. V uvodnem krogu Eurocupa je zmaje v Tel Avivu… »

Realno stanje, če so nekateri posamezniki Partizana dražji od cele Krkine ekipe

RTV Slovenija 09.10.2023
Partizan in Crvena zvezda sta letos v Ligi ABA po kakovosti in finančnih zmožnostih razred zase in kar nekaj korakov pred konkurenco, kar sta v 2. krogu izkusila oba slovenska predstavnika. Medtem ko so rdeče-beli v Beogradu deklasirali zmaje s kar… »

Cedevita Olimpija prejela grdo zaušnico v Beogradu, tudi Krka nekonkurenčna

Delo 08.10.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 2. krogu lige Aba izgubili s Crveno zvezdo z 51:94. Krka je podobno visoko klonila doma proti Partizanu s 56:96. Košarkarji Cedevite Olimpije so v 2. krogu lige Aba izgubili s Crveno zvezdo z 51:94 (11:19, 25:50… »

Cedevita Olimpija in Krka prejeli lekciji beograjskih velikanov

RTV Slovenija 08.10.2023
Krka je bila v 2. krogu Lige ABA nemočna proti Partizanu, ki je bil v dvorani Leona Štuklja boljši s 96:56. Nič bolje se ni pisalo Cedeviti Olimpiji proti drugemu beograjskemu velikanu, Crveni zvezdi, ki je slavila s 43 točkami naskoka (94:51)… »

Še lani igral za Zvezdo, zdaj se javil iz zaklonišča, boji se za življenje

Zurnal24 08.10.2023
Košarkar, ki je še minulo sezono nastopal za Crveno zvezdo, se je javil iz zaklonišča v Tel Avivu, katerega je napadel Hamas. Košarkar izraelskega Hapoel Tel Aviva John Holland, ki se ga slovenski ljubitelji košarke najverjetneje spominjajo po… »

Polom Cedevite Olimpije v Beogradu, Partizan nadigral Krko

SiolNET 06.10.2023
Slovenska predstavnika v ligi ABA sta v 2. krogu tekmovanja vknjižila visoka poraza. Cedevita Olimpija je na gostovanju pri Crveni zvezdi izgubila s kar 51:94, Krka pa v domači razprodani dvorani Partizanu priznala premoč s 56:96. Liga ABA, 1. krog… »

Zvezda na krilih lige prvakov pošilja jasno sporočilo Partizanu

Delo 04.10.2023
Nogometaši Crvene zvezde bodo danes (21:00) odigrali drugo tekmo skupinskega dela lige prvakov proti Young Boys, tokrat na svoji Marakani. Nogometaši Crvene zvezde po treh letih zopet igrajo v elitni ligi prvakov, po dobri predstavi v prvem krogu v… »

Partizan in Crvena zvezda svet zase

Dnevnik 30.09.2023
Začela se je nova sezona v ligi ABA, v kateri se zdi, da je finale znova rezerviran za Partizan in Crveno zvezdo. Cedevita Olimpija želi znova v polfinale, medtem ko Krka upa na mirno sezono brez trepetanja pred izpadom. Z današnjo tekmo med Splitom in… »

Novice dneva »

Glavni tožilec ICC zahteva aretacijo Netanjahuja

Necenzurirano pred 37 minutamiše 5 povezanih

Rast števila kibernetskih prevar in napadov

Mladina pred 49 minutamiše 1 povezana

TEŽKO PRIČAKOVANO: Cene bencina se bodo znižale

Regional pred eno uroše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem