Crvena Zvezda

Po Nemanji Motiki za Olimpijo še njegov brat Nikola

RTV Slovenija 12.01.2024
V drugem delu nogometne sezone 2023/24 bo za Olimpijo igral Nikola Motika. V Berlinu rojeni 19-letni osrednji branilec je z ljubljanskim klubom sklenil enoletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja za dodatno leto. Pred prihodom v Olimpijo je zastopal… »

Tekmo Olimpije v gosteh odločila izgubljena žoga

Zurnal24 09.01.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije. Cedevita Olimpija je pod novim trenerjem Zoranom Martićem po zmagi v ligi ABA, ko je v dvorani Tivoli klonila evroligaška Crvena zvezda, tudi na gostovanji pri litovski zasedbi BC Wolves prikazala zelo solidno predstavo… »

Šok terapija uspela, v polnem Tivoliju je padla slovita Crvena zvezda

Delo 07.01.2024
Cedevita Olimpija je z Zoranom Dragićem na parketu premagala Crveno zvezdo s 96:86. Zoran Martić je obdobje na ljubljanski klopi začel uspešno. V nadaljevanju preberite: Teden dni lahko v košarki pomeni ogromno razliko. Pred točno sedmimi dnevi se… »

Zmaji v Tivoliju na kolena spravili evroligaško Zvezdo

RTV Slovenija 06.01.2024
Cedevita Olimpija je v Hali Tivoli prekinila niz devetih zaporednih zmag Crvene zvezde v Ligi ABA. Zmaji so na krilih Karla Matkovića in povratnika Zorana Dragića slavili s 96:86. Potem ko so košarkarji Cedevite Olimpije leto 2023 končali s porazom… »

Cedevita Olimpija spravila Zvezdo na kolena in spomnila na zlate čase

Delo 06.01.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so izkoristili naporen ritem Crvene zvezde in z najboljšo predstavo sezone v Tivoliju vpisali veliko zmago s 96:86. V košarkarski Olimpiji so se, kot so navijači želeli že nekaj časa, razšli s Simonejem Pianigianijem… »

Večni ljubljansko-beograjski derbi

Dnevnik 06.01.2024
Zunaj dež, na TV pa sobotna košarkarska tekma. Te vrste spektakel sem nam obeta ta vikend, misli pa se seveda na tekmo med tretjeuvrščeno Cedevito Olimpijo in vodilno Crveno zvezdo v Ljubljani v ligi ABA, ki je primerljiva z nekdanjo prvo… »

Zvezda razbila Partizan, Real in Efes odigrala zgodovinsko tekmo

SiolNET 04.01.2024
V 19. krogu evrolige se je v Beogradu igral veliki derbi med Crveno zvezdo in Partizanom, ki so ga rdeče-beli dobili z 88:72. Zvezda je že v 13. minuti povedla s 36:16. Črno-beli ostajajo pri desetih zmagah, to je bil njihov deveti poraz v tem… »

Zvezda za gladko zmago že v prvem polčasu nadigrala Partizan

RTV Slovenija 04.01.2024
Košarkarji Crvene zvezde so v 19. krogu Evrolige premagali Partizan. V večnem beograjskem derbiju so blesteli v prvem polčasu, na koncu pa velikega tekmeca ugnali z 88:72. Tretjič sta se letos pomerila beograjska velikana. Potem ko je konec oktobra… »

Tobey z zvezdo do zmage v Istanbulu, Barcelona zmagovalka el clasica

SiolNET 02.01.2024
Z vstopom v novo koledarsko leto se je odigral 18. krog evrolige. Fenerbahče, ki pod vodstvom Šarunasa Jasikevičiusa igra kot prerojen, je doma izgubil proti Crveni zvezdi z Mikom Tobeyjem. Berlinska Alba, pri kateri je Žiga Samar zadnjih nekaj… »

Zvezda v devetem poskusu ugnala Fenerbahče v Carigradu; Barca porazila Real

RTV Slovenija 02.01.2024
Crvena zvezda je Fenerbahčeju zadala prvi domači poraz v tej sezoni Evrolige (76:85). Obenem so Beograjčani prvič premagali turškega velikana na carigrajskem parketu, in sicer v devetem poskusu. Novi trener Fenerbahčeja Šarunas Jasikevičius je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem