Elon Musk

Musk si je premislil tudi glede dvoboja z Zuckerbergom, bolita ga vrat in hrbet

Dnevnik 08.08.2023
Potem ko je prvega moža tehnološkega velikana Meta oz. družbenega omrežja Facebook Marka Zuckerberga večkrat izzval na dvoboj in napovedal, da bodo spopad v živo prenašali na njegovem družbenem mediju X, je Elon Musk zdaj sporočil, da dvoboja še… »

ELON MUSK V BOLEČINAH: Dvoboja za zdaj ne bo

Regional 08.08.2023
Potem ko je prvega moža tehnološkega velikana Meta oz. družbenega omrežja Facebook Marka Zuckerberga večkrat izzval na dvoboj in napovedal, da bodo spopad v živo prenašali na njegovem družbenem mediju X, je Elon Musk zdaj sporočil, da dvoboja še… »

Se nam obeta dvoboj Muska in Zuckerberga v živo ali le dražita javnost?

RTV Slovenija 07.08.2023
Direktor Tesle in lastnik podjetja X (Twitterja) Elon Musk je v nedeljo sporočil, da se bosta z ustanoviteljem Facebooka Markom Zuckerbergom fizično spopadla, in to v neposrednem prenosu na Muskovem omrežju X. Dvoboj naj bi potekal v kletki. Iskrice… »

ELON IN MARK V PRIPRAVAH NA DVOBOJ V KLETKI: Kdo menite, da bo zmagal?

Regional 07.08.2023
Elon Musk se bo z Markom Zuckerbergom fizično spopadel v kletki. Iskre med njima so prvič preskočile junija, a se zdi, da je prišel čas za razčiščenje odnosov na unikaten način. "Dvoboj med Zuckom in Muskom bo neposredno prenašan na X. Zbrana… »

Musk in Zuckerberg naj bi se pripravljala na fizični dvoboj v kletki

Dnevnik 07.08.2023
Direktor Tesle in lastnik družbenega medija X, nekdanjega Twitterja, Elon Musk je v nedeljo sporočil, da se bosta z ustanoviteljem Facebooka, ki danes sodi pod okrilje Mete, Markom Zuckerbergom v neposrednem prenosu na X fizično spopadla. Dvoboj naj bi… »

Fizični spopad med Muskom in Zuckerbergom?

Mladina 07.08.2023
Milijarderja naj bi se pripravljala na dejanski dvoboj v kletki. Direktor Tesle in lastnik družbenega medija X, nekdanjega Twitterja, Elon Musk je v nedeljo sporočil, da se bosta z ustanoviteljem Facebooka, ki danes sodi pod okrilje Mete, Markom… »

Dobra ideja v groznem trenutku

Delo 06.08.2023
Musk načrtuje, da bo aplikacija X delovala kot družbeno omrežje, ki pa bo vključevalo izboljšano možnost pošiljanja zasebnih sporočil in spletna plačila. V nadaljevanju preberite: Najprej izgubi velik del oglaševalskih prihodkov, nato dobi… »

Twitterjeva pot v X ni presenečenje

Dnevnik 05.08.2023
Čeprav je transformacija Twitterja v X presenetila mnoge, jo je Elon Musk napovedal že ob samem prevzemu podjetja. Že dober teden je minil, odkar je Elon Musk s svetovnega spleta sklatil slavnega modrega ptička. Grafična podoba podjetja je še vedno… »

Kanye se vrača

Delo 31.07.2023
Twitter je lani decembra blokiral raperjev račun zaradi kršitve pravil platforme o spodbujanju nasilja, zdaj pa ga je obnovil. Spletni gigant X, prej znan kot Twitter, je obnovil račun Kanyeja Westa na svojem družbenem omrežju. West, ki je svoje ime… »

Omrežje X: Twitter dobil novo ime in logotip

Dnevnik 25.07.2023
Nekaj dni po tem, ko sta lastnik družbenega omrežja Twitter Elon Musk in novopečena izvršna direktorica podjetja Linda Yaccarino oznanila tako preimenovanje kot spremembo poslovnega modela, je omrežje X včeraj končno zaživelo v novi podobi. Modri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem