Elon Musk

Musk razkril poredne igrice, ki sta se jih šla z Amber Heard

Zurnal24 16.09.2023
Objavil celo fotografijo. Mogotec Elon Musk in igralka Amber Heard sta bila v turbulentni zvezi leta 2017, kmalu po njeni zloglasni ločitvi od Johnnyja Deppa. Musk je sedaj potrdil, kako vroča je bila njuna zveza. Preko X-a, bivšega Twitterja, je… »

MUSK PONOVNO RAZBURIL JAVNOST: Pravi, da je Tajvan del Kitajske, Wu trdi, da ni naprodaj! (VIDEO)

Regional 15.09.2023
Elon Musk je znova razburil javnost, tokrat s svojo izjavo o Tajvanu, ki je povzročila precej odzivov. Musk je izjavil, da je Tajvan sestavni del Kitajske, kar je sprožilo ostre replike, predvsem s strani tajvanskega zunanjega ministra, ki je jasno… »

Umazana dizelska skrivnost Tesle

Zurnal24 14.09.2023
Opevana Teslina superpolnilnica Harris Ranch, največja za električna vozila na svetu, ima umazano skrivnost. 98 superpolnilcev deloma deluje s pomočjo dizelskega generatorja, čeprav je Elon Musk napovedal, da bo vse Tesline polnilnice poganjala le… »

ZA ZAPRTIMI VRATI: "Danes začenjamo ogromen, zapleten in življenjsko pomemben podvig"

Regional 14.09.2023
Vodje tehnoloških velikanov, med njimi lastnik avtomobilskega proizvajalca Tesla Elon Musk in prvi mož Mete Mark Zuckerberg, so v sredo za zaprtimi vrati v ameriškem kongresu v Washingtonu predstavili svoje načrte glede umetne inteligence. ZDA namreč… »

Elon Musk izdal biografijo: razkril je več zanimivih podrobnosti

SiolNET 11.09.2023
Danes je izšla uradna biografija Elona Muska, v kateri je Američan povedal tudi nekaj še neznanih skrivnosti in podatkov o naslednjem najcenejšem Teslinem avtomobilu. Elon Musk je pred svoje uradne avtobiografije razkril nekaj podrobnosti dveh novih… »

Elon Musk in Grimes naj bi tretjega otroka poimenovala Techno Mechanicus - Tau

RTV Slovenija 10.09.2023
Elon Musk in Grimes sta na skrivaj na svet pozdravila tretjega otroka, trdi nova biografija izvršnega direktorja Tesle. Za zdaj radovedneži vedo le ime otroka, Techno Mechanicus - Tau, več podrobnosti pa se morda skriva v prihajajoči biografiji. Glede… »

ELON OBTOŽEN POMOČI RUSIJI V VOJNI Z UKRAJINO: Razkritje je povzročilo veliko razburjenja

Regional 09.09.2023
Mihajlo Podoljak, svetovalec ukrajinskega predsednika, je nedavno obtožil Elona Muska, da je omogočil ruskim silam napad na ukrajinska mesta, potem ko naj bi bilo v Muskovi biografiji razkrito, da so bili satelitski terminali Starlink namerno… »

Zelenski: Prigožina je ubil Putin

SiolNET 08.09.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes ruskega predsednika Vladimirja Putina obtožil, da je on ubil vodjo ruske najemniške vojske Wagner Jevgenija Prigožina, ki je konec avgusta umrl v strmoglavljenju letala med Moskvo in Sankt Peterburgom… »

Elon Musk trdi, da je Ukrajini lani preprečil napad na rusko floto na Krimu

RTV Slovenija 08.09.2023
Poslovnež in milijarder Elon Musk je v četrtek zatrdil, da je septembra lani preprečil ukrajinski napad na oporišče ruske mornarice, ko je zavrnil zahtevo Kijeva po aktivaciji dostopa do spleta blizu zasedenega polotoka Krim. V Ukrajini od začetka… »

Astronavti so hrepeneli po topli prhi, skodelici kave in oceanskem zraku

Delo 04.09.2023
Štirje člani misije so se danes v kapsuli SpaceX Dragon vrnili na Zemljo, s čimer so sklenili šestmesečno bivanje v vesolju. V ponedeljek, 4. septembra, malo po polnoči je kapsula SpaceX Dragon, upočasnjena s padali, pljusknila v Atlantski ocean ob… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem