Elon Musk

SAMOMORILSKA MISIJA ELONA MUSKA: "Umrl bi, preden bi prišel na Rdeči planet"

Regional 02.09.2023
Elon Musk ima velike načrte za vzpostavitev človeške kolonije na Marsu in do leta 2050 želi na Rdeči planet poslati milijon ljudi. Nasina znanstvenica je za The Sun povedala, da bi bila to v bistvu "samomorilska misija in da bi Musk umrl, preden bi… »

Musk napovedal zvočne in videoklice na omrežju X

RTV Slovenija 31.08.2023
"Platforma X bo kot velik telefonski imenik," je Elon Musk napovedal novost uporabnikom družbenega omrežja X. Ta bo kmalu omogočal zvočne in videoklice. Funkcija bo na voljo uporabnikom pametnih telefonov s programsko opremo Android in iphonov, na… »

Absolutist svobode govora

Mladina 25.08.2023
Elon Musk je Twitter preimenoval v X. Je to za podjetje samomorilska odločitev ali začetek vzpona vsemogočne superaplikacije? Logotip sinjemodre silhuete ptice se je na naših zaslonih čez noč spremenil v minimalistično črno ikono, ki jo krasi… »

Elon Musk v cybertrucku: Teslin šef sam za volan #foto

SiolNET 23.08.2023
Elon Musk je objavil fotografijo svoje vožnje za proizvodnjo pripravljenega Teslinega električnega poltovornjaka. Tesla bo v novi tovarni Gigafactory v Teksasu kmalu začela vsaj prvo fazo serijske proizvodnje poltovornjaka cybertruck, ki so ga kot… »

Elon Musk: Facebook manipulira z javnostjo skoraj povsod po svetu

Nova 24TV 23.08.2023
Facebook (foto: epa) “Facebook manipulira z javnostjo skoraj povsod po svetu. Zato svoje izvorne kode nočejo razkriti,” se je Musk odzval na informacijo, da ima Facebook neodvisne preverjevalce dejstev, da je odprt za vse poglede in da se ne vmešava… »

Uporabniki omrežja X ne bodo več mogli blokirati neželenih sledilcev

Dnevnik 19.08.2023
Uporabniki družbenega omrežja X ne bodo mogli več blokirati neželenih sledilcev, je napovedal lastnik podjetja Elon Musk, ki se mu zdi funkcija blokiranja nesmiselna. Kot je poročala ameriška televizija CNBC, pa bodo uporabniki po Muskovih… »

Uporabniki omrežja X ne bodo več mogli blokirati neželenih sledilcev

RTV Slovenija 19.08.2023
Uporabniki družbenega omrežja X ne bodo mogli več blokirati neželenih sledilcev, je napovedal lastnik podjetja Elon Musk, ki se mu zdi funkcija blokiranja nesmiselna. Bodo pa uporabniki lahko blokirali ljudi, ki jim neposredno pošiljajo sporočila… »

Elon Musk znova razburil, na nogah tudi slovenska ministrica

Zurnal24 19.08.2023
Za odpravo funkcije blokiranja ni navedel razloga ali časovnega okvira, je pa v petek dejal, da "nima smisla" in da bo funkcija utišanja še vedno na voljo. Uporabniki družbenega omrežja X ne bodo mogli več blokirati neželenih sledilcev, je… »

Musk in Zuckerberg se bosta morda pomerila v Italiji

RTV Slovenija 13.08.2023
Elon Musk je napovedal, da naj bi njegov dvoboj z Markom Zuckerbergom nosil temo antičnega Rima. Z italijansko premierko in ministrom za kulturo so se pogovarjali o tem, da bi bitka v kletki imela dobrodelno noto in potekala v Italiji, a ne v Rimu. Musk… »

Dvoboja med Muskom in Zuckerbergom za zdaj ne bo

RTV Slovenija 08.08.2023
Potem ko je prvega moža tehnološkega velikana Meta oz. družbenega omrežja Facebook Marka Zuckerberga večkrat izzval na dvoboj in napovedal, da bodo spopad v živo prenašali na njegovem družbenem mediju X, je Elon Musk zdaj sporočil, da dvoboja še… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem