Elon Musk

Soros za svojo “demokratično” agendo zlorablja tudi OZN

Nova 24TV 20.11.2023
George Soros (Foto: epa) “Evo, sedaj bo kar George Soros preko Organizacije združenih narodov določal, kdo je demokratičen,” je zapisal Janez Janša. Finančni špekulant George Soros je ponovno zaskrbljen za stanje demokracije po svetu. Prepričan… »

Več velikih podjetij, od Appla do IBM-a in Disneyja, napovedalo prekinitev oglaševanja na omrežju X

RTV Slovenija 18.11.2023
Potem ko je več velikih podjetij napovedalo začasno prekinitev oglaševanja na družbenem omrežju X, med njimi IBM in Disney, je to storil tudi Apple, in sicer dva dni po tem, ko je lastnik X-a Elon Musk izrazil strinjanje s protijudovsko objavo… »

Delavci šokirali: Ali tesle tovarne res zapuščajo z okvarami?

Zurnal24 13.11.2023
Danski novinarji so razkrili neprijetne skrivnosti o delovanju tovarn podjetja Tesla Motors. Nobena skrivnost ni, da Elon Musk od svojih delavcev pričakuje popolno predanost podjetju in delu, vendar je pri tem očitno šel predaleč. Danski portal Dagens… »

Vizija?

Dnevnik 13.11.2023
'Ste videli njihov avto?« se je leta 2011 v intervjuju za Bloomberg posmehoval Elon Musk, ko so ga vprašali za kitajskega proizvajalca električnih avtomobilov BYD. Dvanajst let kasneje podjetje BYD Tesli diha za ovratnik in bi do konca leta celo lahko… »

Novi medijski vplivneži

Gorenjski glas 11.11.2023
Kateri so najbolj vplivni mediji na svetu? To so po eni strani veliki elektronski in tiskani mediji, kot sta CNN in New York Times. Po drugi pa pobudo prevzemajo novi medijski vplivneži, delujoči na družbenih omrežjih …. Sedmerica na X in boter Musk… »

Tesla razkrila ceno najcenejšega modela, ki ga bo izdelovala v Nemčiji

Zurnal24 07.11.2023
Na srečanju v tovarni Grünheide je šef Tesle Elon Musk napovedal, da bodo načrtovani osnovni model izdelovali tudi v Nemčiji. Glede na več poročil je izvršni direktor Tesle Elon Musk med svojim obiskom nemške tovarne prejšnji teden potrdil, da… »

Teslin "čudežni" avto kar iz Nemčije? Obisk Muska v Berlinu.

SiolNET 06.11.2023
Teslino tovarno v Berlinu je obiskal Elon Musk, ki je zaposlenim poleg štiriodstotnega povišanja plač domnevno napovedal tudi proizvodnjo naslednjega najcenejšega Teslinega avtomobila do zdaj. Tesla naj bi svoj prihodnji najdostopnejši avtomobil z… »

Ko je Sunakov vrh postal Muskov

Dnevnik 05.11.2023
Odmevni prvi globalni vrh o varni uporabi umetne inteligence je imel nenavaden finale, v katerem mu je dal orjaško piko na i zvezdniški udeleženec, najbogatejši zemljan Elon Musk. Gostitelju, britanskemu premierju Rishiju Sunaku, mora že biti žal… »

Elon Musk nad Sorosa: Ta človek v osnovi sovraži človeštvo!

Nova 24TV 02.11.2023
Elon Musk med "Joe Rogan Experience" podkastom (Foto: posnetek zaslona Youtube) V podkastu Joe Rogan Experience – Izkušnja Joea Rogana je Elon Musk napadel milijarderja Georga Sorosa ter izjavil, da omenjeni naravnost sovraži človeštvo in namerno… »

Vrednost Twitterja naj bi se od Muskovega prevzema prepolovila

Delo 31.10.2023
Vrednost naj bi padla na 19 milijard dolarjev, zadolženost pa dosegla 13 milijard dolarjev. Elon Musk je pred letom dni za 44 milijard dolarjev kupil družabni medij Twitter in pozneje preimenoval v X, danes pa je podjetje vredno le 19 milijard dolarjev… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem