Elon Musk

Vrednost Twitterja naj bi se od Muskovega prevzema prepolovila

Dnevnik 31.10.2023
Elon Musk je pred letom dni za 44 milijard dolarjev kupil družabni medij Twitter in pozneje preimenoval v X, danes pa je podjetje vredno le 19 milijard dolarjev, poroča New York Times, ki se sklicuje na interno sporočilo podjetja zaposlenim. Poleg tega… »

Cybertruck naj bi bil končno nared

Delo 29.10.2023
Futuristično oblikovani električni Teslin poltovornjak letos prvim kupcem. Podjetje je orjaški pick-up cybertruck predstavilo že pred koncem leta 2019, ga napovedalo za proizvodnjo v letu 2021, zdaj smo v 2023. in morda prvi primerki do konca novembra… »

Upočasnjena rast električnih? Dejstva so na mizi, znana nova prelomnica.

SiolNET 27.10.2023
Zakaj je upočasnjena rast prodaje električnih avtomobilov lahko problematična, kaj zares sporoča in zakaj je do zdaj le Tesli uspelo izpolniti vse tisto, kar električni avtomobil omogoča? Mobilnostna razstava v Tokiu je bila tudi v znamenju… »

Na dušek. Do dna. In še enkrat

Delo 27.10.2023
Pisanje na družabnem omrežju, ki se po novem imenuje X, lahko označimo z glagolom 'iksati'. Ali pa z glagolom 'eksati'. V članku lahko preberete: Družabna omrežja so v politični žargon prinesla nekaj novosti. Objavi na twitterju se je nekaj let… »

Kurcopedija

Dnevnik 26.10.2023
Elon Musk je še eden izmed tistih ljudi, ki mislijo, da z denarjem lahko uredijo vse, kar jim ni všeč. Potem ko je twitter spremenil v X in s tem uničil čivkanje, je prišla še njegova nespodobna ponudba za preimenovanje wikipedie. Po navedbah… »

Najbogatejši Zemljan je boter nove elite: kdo so?

SiolNET 24.10.2023
Izreden vpliv na javno mnenje o moriji v Izraelu in Gazi ima samo sedem uporabnikov družbenega omrežja X oziroma nekdanjega Twitterja, ki so s svojim neusahljivim tokom objav na platformi povsem nadvladali klasične medije. Pri tem je skoraj vsem zelo… »

Princ Harry, Elon Musk, Drew Barrymore in Anthony Joshua imajo nekaj skupnega

Delo 23.10.2023
Na VN ZDA v formuli 1 je svetovni prvak Max Verstappen s šestega mesta vpisal 50. zmago. V Austinu 430.000 gledalcev in kopica zvezdnikov. V nedeljo v Mehiki. V nadaljevanju preberite: Max Verstappen ni ravno priljubljen prek luže, slišal je veliko… »

Dobre novice, a tudi Muskov govor: te dni ni prijetno biti Teslin delničar

SiolNET 23.10.2023
Tesla bo 30. novembra po večletni zamudi v uporabo predala prve primerke cybertrucka, električnega poltovornjaka, ki bo zagotovo eden najbolj vpadljivih avtomobilov na cestah. Vsaj do takrat tehnične podrobnosti vozila še vedno niso uradno razkrite… »

Elon Musk: "Skopali smo si lasten grob ..."

Zurnal24 20.10.2023
Kontraverzni Musk je priznal, da so si pri Tesli naložili zelo težko breme glede cybertrucka. Po štirih letih od znamenite premiere koncepta in neštetih odložitvah začetka dobave je zdaj - menda - končno znan datum. Cybertruck je avto, ki je… »

Teslina opozorila glede cybertrucka, znane podrobnosti #foto

SiolNET 19.10.2023
Elon Musk je ob razkritju poslovnih rezultatov za tretje četrtletje razkril svoja pričakovanja glede proizvodnje novega modela cybertruck, v luči višjih obrestnih mer pa je izrazil tudi zaskrbljenost glede prodaje avtomobilov v bližnji prihodnosti… »

Novice dneva »

Dostavljavec hrane Glovo zapušča Slovenijo

RTV Slovenija pred 2 minutamaše 3 povezane

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

Necenzurirano pred 49 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem