Elon Musk

Musk po petih letih na nekdanji Twitter vrnil desničarskega teoretika zarot

Mladina 11.12.2023
Alex Jones znova na omrežju X. Lastnik družbenega omrežja X Elon Musk je v nedeljo desničarskemu skrajnežu Alexu Jonesu znova omogočil uporabo omrežja. S tem se Jones po petih letih vrača na X oz. nekdanji Twitter, ki ga je moral zapustiti zaradi… »

Musk omogočil desničarskemu teoretiku zarot Alexu Jonesu dostop do X

Dnevnik 11.12.2023
Lastnik družbenega omrežja X Elon Musk je v nedeljo desničarskemu skrajnežu Alexu Jonesu znova omogočil uporabo omrežja. S tem se Jones po petih letih vrača na X oz. nekdanji Twitter, ki ga je moral zapustiti zaradi širjenja teorije zarote glede… »

Lastnik električnega avtomobila, ki na dan prevozi 550 kilometrov

Zurnal24 08.12.2023
Nemec Hansjörg von Gemmingen je s svojo teslo model S prevozil že 1,9 milijona kilometrov. To pomeni, da od leta 2015 naprej vsak dan v povprečju z električnim avtomobilom prevozi 550 kilometrov. Pojasnil je, kakšne so izkušnje in popravila, ki jih… »

Pirc Musarjeva na podnebno konferenco odpotovala s Falconom

Nova 24TV 01.12.2023
Foto: Nova24TV “Žal je to edini način, da lahko uskladimo in izpeljemo vse predsedničine predvidene obveznosti pred konferenco, na in po njej,” so za N1 sporočili iz urada predsednice države, ki se je na podnebno konferenco v Dubaj odpeljala s… »

Elon Musk toži Švedsko

Mladina 01.12.2023
Teslini delavci na Švedskem zahtevajo kolektivno pogodbo. Stavka, s katero so se švedski sindikati uprli Tesli in traja že več kot mesec, se stopnjuje. Podjetje, ki se trmasto upira ustanovitvi sindikata, zdaj toži Švedsko zaradi domnevnega… »

Najbogatejši človek na svetu izgubil živce: "Jeb... se!" #video

SiolNET 30.11.2023
Superbogataš Elon Musk, od lani lastnik in prvi zvočnik družbenega omrežja X, nekdanjega Twitterja, vsem podjetjem, ki nočejo več plačevati za oglase na njegovi platformi, ker je vse bolj prepredena s sovražnim govorom in antisemitizmom, sporoča… »

[Video] Musk utišal kritike, ki ga obtožujejo antisemitizma

Nova 24TV 28.11.2023
Elon Musk si je na lastne oči ogledal grozote, ki so jih povzročili borci teroristične organizacije Hamas. Na desni izraelski premier Banjamin Netanjahu. (Vir: X) Dominantni mediji so prikladno izpustili novico o obisku Elona Muska v Izraelu. Večino… »

Velike težave: Elon Musk okusil moč evropskih sindikatov

Zurnal24 27.11.2023
Elon Musk je švedske sindikate označil za "nore", potem ko so stavke ohromile delovanje Tesle - toda popuščanje kakršnim koli zahtevam bi lahko odprlo vrata stavkam tudi v ZDA in Nemčiji. Na Švedskem se je kar devet sindikatov obrnilo proti šefu… »

Prvič pokazali notranjost Teslinega cybertrucka #foto

SiolNET 25.11.2023
Naslednji teden bo Tesla v uporabo predala prve električne poltovornjake, še pred tem pa so na internet prišle tudi prve konkretnejše fotografije notranjosti vozila. Some new Tesla Cybertruck pics @WholeMarsBlog @ray4tesla @MatthewDR… »

Želi Elon Musk s tožbo utišati kritike?

SiolNET 21.11.2023
Družbeni medij X je zaradi izgube oglaševalcev na zveznem sodišču v Teksasu vložil odškodninsko tožbo proti neprofitni medijski organizaciji Media Matters, poročajo ameriški mediji. Podjetje X, ki je v lasti Elona Muska, trdi, da je družba Media… »

Novice dneva »

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

Necenzurirano pred 10 uramiše 3 povezane

"Evropa težko pride do izraza na evropskih volitvah"

RTV Slovenija pred 36 minutamiše 1 povezana

Huda nesreča na Savi, otrok življenjsko ogrožen

Zurnal24 pred tremi uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem