Frankfurt

Največ poletov v 2023 z Brnika opravil Turkish Airlines in prehitel Lufthanso

RTV Slovenija 02.01.2024
Letalska družba Turkish Airlines je prehitela Lufthanso in tako postala najbolj obremenjen letalski prevoznik v Sloveniji. Največ potnikov je z brniškega letališča letelo v Carigrad, Frankfurt in Zürich. Po podatkih evropskega statističnega urada… »

Pestro na nogometni tržnici: PSG pripeljal Brazilca

SiolNET 01.01.2024
Francoski nogometni velikan Paris Saint-Germain je na prvi dan novega leta pripeljal okrepitev za obrambo. Kot so sporočili iz kluba, je pogodbo do konca junija 2028 podpisal 20-letni Brazilec Lucas Beraldo. Njegov prejšnji delodajalec Sao Paulo bo po… »

Manchester United van de Beeka posodil v Frankfurt

RTV Slovenija 01.01.2024
Donny van de Beek, ki pri Manchester Unitedu ni dočakal prave priložnosti, bo kariero nadaljeval pri Eintrachtu iz Frankfurta. Bundesligaš si je izposodil 26-letnega nizozemskega vezista do konca sezone, po koncu pa ga lahko odkupijo za 11 milijonov… »

Elon Musk? Ne, tale Kitajec je za Evropo še nevarnejši.

SiolNET 27.12.2023
Kitajci "grozijo", Tesla postavlja rekorde, Volkswagen kraljuje prodaji, a napoveduje ostra varčevanja – avtomobilski svet se je tudi v letu 2023 spreminjal z veliko hitrostjo in medtem kazal številne izzive že za prihodnje leto. Velika hala… »

Foto: Orkan Zoltan v Avstriji terjal prvo smrtno žrtev

Necenzurirano 22.12.2023
Neurje je v noči na petek zajelo sever Evrope, kjer je podiralo drevesa, ob obali Severnega morja pa so poročali o poplavah. O težavah poročajo iz Nemčije in Avstrije. Močan veter in dež sta ovirala promet v delu Nemčije, kjer je v času… »

Volkswagnov oblikovalec razkril zanimivo napoved #foto

SiolNET 22.12.2023
Prvi Volkswagnov oblikovalec Andreas Mindt je za leto 2026 potrdil električno različico avtomobila z oznako GTI. Volkswagen je golfa z oznako GTI prvič predstavil na avtomobilski razstavi v Frankfurtu leta 1975. Izdelali so jih pet tisoč, do danes pa… »

Leto pretresov, mednarodnega vrveža in sprememb na bolje

Delo 22.12.2023
Za kulturo je eno od bolj dinamičnih in razburljivih obdobij, ki je prineslo številne uspehe in prav toliko izzivov. V nadaljevanju preberite: Na ministrstvu za kulturo so zavihali rokave in uspešno sklenili leto, ki sta ga najbolj zaznamovala… »

POGREŠANO DVELETNO DEKLICO NAŠLI MRTVO: "Truplo je bilo v grmovju, ni ga bilo mogoče videti" (VIDEO)

Regional 19.12.2023
Danes dopoldne so potapljači v reki Lauchert, v neposredni bližini domače hiše, našli truplo dveletne deklice, ki je bila pogrešana od nedelje. Tragedija se je zgodila v na območju občine Bingen blizu Frankfurta. Kot so danes sporočili iz nemške… »

2-LETNA DEKLICA SINOČI ODTAVALA IZ HIŠE: Išče jo 200 ljudi (FOTO)

Regional 18.12.2023
V nemškem kraju Bingen blizu Frankfurta je sinoči od doma odšla 2-letna deklica. V trenutku nepozornosti staršev je v pižami odtavala iz hiše. Išče jo več kot 200 ljudi. V bližini družinske hiše sta gozd in reka, temperature pa so zelo nizke… »

Srbski nogometni reprezentant s solidnim nastopom na šahovskem EP

Zurnal24 18.12.2023
Vse boljša kariera srbskega napadalca tudi v šahu. Štiriindvajsetletni Dejan Joveljić je občasni reprezentant Srbije v nogometu, napadalec ekipe Los Angeles Galaxy je doslej za izbrano vrsto zbral šest nastopov, ob tem je dosegel tudi dva zadetka. A… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem