Frankfurt

Visokoleteči Stuttgart prejel lekcijo v Münchnu

RTV Slovenija 17.12.2023
Po visokih porazih so nogometaši Bayerna vedno najnevarnejši. Po polomu prejšnji teden v Frankfurtu je sledil odgovor že v Manchestru. Na derbiju 15. kroga Bundeslige so Bavarci popolnoma nadigrali Stuttgart (3:0). V torek je Kingsley Coman na Old… »

Senzacija iz Köbenhavna

Dnevnik 13.12.2023
V nogometni ligi prvakov sta si napredovanje v osmino finala priigrala še Köbenhavn in Napoli. Za novo razočaranje navijačev je poskrbel Manchester United, ki je neslavno končal nastope v Evropi. Manchester United na Old Trafordu ni imel nobenih… »

Köbenhaven senzacionalno v osmini finala, Mancehster United izpadel

Dnevnik 12.12.2023
V nogometni ligi prvakov sta si sinoči napredovanje v osmino finala priigrala še Köbenhaven in Napoli. Za novo razočaranje navijačev je poskrbel Mancheter United, ki je neslavno končal nastope v Evropi. V skupini A je zasedel zadnje mesto in se ni… »

Po Frankfurtu potekajo priprave na častno gostovanje na sejmu otroških knjig v Bologni aprila 2024

RTV Slovenija 12.12.2023
Slovenija bo aprila 2024 častna gostja na sejmu otroških knjig v Bologni. Sejem bo poudarjal ilustracijo in trgovanje z avtorsko-avdiovizualnimi pravicami. Priprave potekajo, Slovenija načrtuje razstave in dogodke, vključno z lutkovno predstavo… »

Počivati bo moral vsaj osem tednov

SiolNET 12.12.2023
Nemški nogometni reprezentant Serge Gnabry bo z igrišč odsoten vsaj do začetka februarja, je napovedal trener nemškega prvoligaša Bayerna Thomas Tuchel. Osemindvajsetletni napadalec bo moral po poškodbi, ki jo je staknil ob porazu v Frankfurtu… »

Napadalec Bayerna res nima sreče: "Ravno zdaj, ko je ..."

Zurnal24 12.12.2023
Nemški napadalec Serge Gnarby je utrpel novo poškodbo, zaradi katere bo moral na večtedenski prisilni počitek. Nemški nogometni reprezentant Serge Gnabry bo z igrišč odsoten vsaj do začetka februarja, je napovedal trener nemškega prvoligaša… »

Obračun ranjenih evropskih velikanov na Old Traffordu precej pomembnejši za rdeče vrage

RTV Slovenija 11.12.2023
V torek se bosta v zadnjem krogu skupinskega dela Lige prvakov srečala Manchester United in Bayern. Oba evropska velikana sta doživela polom v soboto. Za rdeče vrage bo to tekma sezone, tudi zmaga pa zelo verjetno ne bo dovolj za preboj v osmino… »

Polom razglašenega Bayerna v Frankfurtu

RTV Slovenija 09.12.2023
Nogometaši Eintrachta, ki so v sredo izpadli iz pokalnega tekmovanja v Saarbrücknu, so v 14. krogu Bundeslige z izjemno predstavo odpravili Bayern kar s 5:1. To je bil prvi prvenstveni poraz serijskih nemških prvakov v tej sezoni. Ko so Bavarci… »

Polom Bavarcev v bančni prestolnici

Delo 09.12.2023
V 14. kolu nemškega nogometnega prvenstva visok poraz Bayerna v Frankfurtu, Leipzig zmagal v Dortmundu. Nogometaši Bayerna iz Münchna so v 14. kolu nemškega prvenstva visoko z 1:5 izgubili v gosteh proti Eintrachtu iz Frankfurta. Na lestvici ostajajo… »

Ponižanji za Bayern in United

Zurnal24 09.12.2023
Nepričakovana visoka poraza velikih klubov. Nogometaši Bayerna iz Münchna so v 14. krogu nemškega prvenstva visoko z 1:5 izgubili v gosteh proti Eintrachtu iz Frankfurta. Na lestvici ostajajo drugi za Bayerjem iz Leverkusna, ki bo imel v nedeljo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem