Frankfurt

Delnice Credit Suisse znova strmoglavile

SiolNET 15.03.2023
V luči propada ameriške banke Silicon Valley Bank (SVB) med vlagatelji še vedno vlada zaskrbljenost glede širšega bančnega sistema. Delnice druge največje švicarske banke Credit Suisse so v dopoldanskem trgovanju strmoglavile za 24 odstotkov, kar… »

Spomin na Chelsea je pri Carlu Ancelottiju še kako živ

Dnevnik 15.03.2023
Na zadnjih povratnih tekmah osmine finala lige prvakov se bosta udarila Real Madrid in Liverpool, ki lovi tri gole zaostanka (2:5), ter Napoli in Eintracht, ki je na prvi tekmi klonil z 0:2. Zadnji tekmi osmine finala lige prvakov sta na videz tisti, ki… »

Dan Britte Bilač

Dnevnik 10.03.2023
Pred petnajstimi leti sem bil prvič v življenju na knjižnem sejmu v Frankfurtu. Predrag, Viktor in jaz smo predstavili knjigo Borisa Pavelića o zgodovini Feral Tribuna z naslovom Smeh svobode, v muzeju Senckenberg smo imeli tribuno o svobodi medijev… »

Vrhunci torkovih in sredinih tekem LP

24ur 09.03.2023
Znani so štirje četrtfinalisti nogometne Lige prvakov. Že v torek sta se kot prva med osem uvrstila angleški Chelsea in portugalska Benfica. Londončani so s skupnim izidom 2:1 premagali Borussio iz Dortmunda, Benfica pa je bila skupno kar s 7:1… »

Program založbe Goga: Drug pogled na preteklost

Dnevnik 09.03.2023
Knjižni program novomeške založbe Goga letos poka po šivih, saj na seznamu prihajajočih del odmevajo tako domača kot tudi svetovna pisateljska imena. Pri založbi Goga bodo v tem letu izdali 27 novih naslovov, med njimi 13 avtorskih proznih del, tri… »

Liverpool brez možnosti v Madridu, Eintracht v Napoliju, znani vsi četrtfinalisti

SiolNET 07.03.2023
Znani so vsi četrtfinalisti nogometne lige prvakov. Bayernu, Milanu, Chelseaju, Benfici, Interju in Manchester Cityju sta se danes pridružila še Real Madrid in Napoli. Madridčani so s skupnim izidom 6:2 izločili Liverpool, Neapeljčani pa s 5:0… »

Škandal v ligi prvakov: "Prvič v evropskem nogometu! Gre za žalosten dan!"

Zurnal24 07.03.2023
Navijači Eintrachta niso zaželeni v Neaplju. Navijači Eintrachta iz Frankfurta ne bodo mogli podpirati svojega kluba na povratni tekmi osmine finala lige prvakov v Neaplju. Italijansko notranje ministrstvo bo namreč vodilnemu klubu serie A Napoliju… »

Navijači Eintrachta nezaželeni v Italiji

SiolNET 07.03.2023
Navijači Eintrachta iz Frankfurta ne bodo mogli podpirati svojega kluba na povratni tekmi osmine finala lige prvakov v Neaplju. Italijansko notranje ministrstvo bo namreč vodilnemu klubu serie A Napoliju izdalo odredbo, s katero bo navijačem Frankfurta… »

Tanja Tuma ni več predsednica upravnega odbora osrednjega knjižnega dogodka

Delo 05.03.2023
Na čelu osrednjega državnega knjižnega dogodka jo je nasledila Vesna Nahtigal. Tanja Tuma je mesto predsednice v Upravnem odboru Zbornice knjižnih založnikov in knjigotržcev (ZKZK) zasedla julija lani, potem ko je odstopil dotedanji predsednik dr… »

(Nedeljski dnevnik) Turistični, a slabo letalsko povezani

Dnevnik 05.03.2023
Po številu potnikov je ljubljansko letališče celo za beloruskim in ukrajinskim. Najraje letimo v London, Carigrad, Frankfurt, Pariz in Zürich, letos pa se obeta pestra ponudba čarterskih letov. Te dni je irski letalski nizkocenovni ponudnik Ryanair… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem