Frankfurt

Zaradi turbulence na letalu poškodovanih več ljudi (VIDEO)

Slovenske novice 02.03.2023
FAA je sporočila, da bo incident preiskala. Let nemške družbe Lufthansa iz teksaškega Austina v nemški Frankfurt so v sredo preusmerili na mednarodno letališče Dulles v Washingtonu, ZDA, ker je naletelo na močno turbulenco, med katero se je… »

Lewisa Capaldija med nastopom zmotil Tourettov sindrom, tišino zapolnilo petje občinstva

RTV Slovenija 25.02.2023
Škotskemu pevcu Lewisu Capaldiju so med koncertom v Frankfurtu tiki zaradi Tourettovega sindroma onemogočili, da bi nemoteno odpel pesem Someone You Loved. Oboževalci ga niso pustili na cedilu – po dvorani je refren zadonel prav iz njihovih ust… »

Po številnih državah potekali shodi v podporo Ukrajini

24ur 24.02.2023
Ob prvi obletnici napada na Ukrajino so po svetu potekali shodi v podporo Ukrajini. Poleg tega so številne države po svetu svoje znamenitosti "pobarvale" v simbolično rumeno-modro. Med njimi so sloviti Eifflov stolp v Parizu, milanska palača Palazzo… »

Ganljiv trenutek: slavnemu pevcu zaradi Tourettovega sindroma pomagali zapeti oboževalci

SiolNET 24.02.2023
Škotski pevec Lewis Capaldi je trenutno na evropski turneji, kjer prepeva svoje največje hite. Na spletu so se pojavili posnetki z njegovega zadnjega koncerta v Frankfurtu, kjer je nastopil pred dnevi. Pevec je imel med prepevanjem svojega največjega… »

Liverpoolčanom se še danes vrti po divjem plesu s kralji lige prvakov

Delo 22.02.2023
Real Madrid prizadejal zgodovinski poraz Liverpoolu na Anfieldu (2:5). Nov gol Victorja Osimhena ob zmagi Napolija v Frankfurtu z 2:0. V nadaljevanju preberite: Po zelo izenačenem uvodnem tednu izločilnih bojev v nogometni ligi prvakov sta torkova… »

Navijaški spopad na ulicah Frankfurta

24ur 22.02.2023
Navijači Eintracht Frankfurta so v torek pred tekmo Lige prvakov z Napolijem napadli navijače iz Italije, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Od 50 do 100 nemških navijačev je s kamenjem in steklenicami obmetavalo avtomobile z italijanskimi… »

Še ena zgodovinska noč za Real Madrid

Dnevnik 21.02.2023
Z zmagama v gosteh z 2:0 (Napoli v Frankfurtu) in s kar 5:2 (Real Madrid v Liverpoolu) sta italijanski in španski klub z nogo in pol že v četrtfinalu nogometne lige prvakov. »Norih« preobratov pri nogometaših Reala iz Madrida, ko niso bili le na… »

Real Madrid po obupnem začetku s "petardo" nadigral Liverpool

RTV Slovenija 21.02.2023
Derbi tretjega večera osmine finala Lige prvakov na stadionu Anfield med Liverpoolom in madridskim Realom je po velikem preobratu pripadel gostom z 2:5. Napoli je prav tako zmagal na tujem, z 0:2 je bil boljši od Eintrachta iz Frankfurta. V Liverpoolu… »

Stavka ohromila nemška letališča #video

SiolNET 17.02.2023
Na osmih nemških letališčih, tudi vozliščih Frankfurt in München, danes poteka stavka javnih uslužbencev, ki zahtevajo zvišanje plač. Po izračunih Nemške zveze letališč (ADV) bo odpovedanih skupno 2.340 letov, prizadetih je nekaj manj kot 300… »

Na sedmih nemških letališčih stavka javnih uslužbencev. Prizadete povezave s Slovenijo.

RTV Slovenija 17.02.2023
Na sedmih nemških letališčih, tudi vozliščih Frankfurt in München, se začenja stavka javnih uslužbencev, ki krepijo zahteve po višjih plačah. Odpovedanih naj bi bilo 2340 poletov, prizadetih pa nekaj manj kot 300.000 potnikov. Stavka se bo po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem