Inter

Messi ni mogel pomagati

Delo 28.09.2023
Nogometaši Houstona so v finalni tekmi ameriškega pokala z 2:1 premagali Inter Miami. Nogometaši Houstona so v finalni tekmi ameriškega pokala z 2:1 premagali Inter Miami, za katerega ni igral poškodovani argentinski zvezdnik Lionel Messi. S tem je… »

Veliko presenečenje na San Siru, polom Rome in Mourinha

SiolNET 27.09.2023
Nogometaši milanskega Interja so v šestemkrogu doživeli prvi poraz v sezoni, tako da v elitni italijanski ligi ni več neporažene ekipe. Črno-modri so doma izgubili proti Sassuolu z 1:2. Branilec naslova Napoli je gladko s 4:1 odpravil Udinese, za… »

Odlični napadalec Berardi ostaja trn v peti Interja

RTV Slovenija 27.09.2023
Nogometaši Interja so v 6. krogu doživeli prvi poraz v Serie A. V italijanskem prvenstvu ni več neporažene ekipe. Črno-modri so doma izgubili proti Sassuolu z 1:2. Branilec naslova Napoli je gladko odpravil Udinese (4:1). Inter, ki je do današnjega… »

Inter ostaja neporažen, Udinese pa pri enem samem golu

SiolNET 24.09.2023
V petem krogu italijanskega prvenstva je AC Milan v soboto zvečer z 1:0 ugnal Verono. Edini gol na tekmi je že v osmi minuti dosegel Rafael Leao. Prvi poraz v sezoni je doživel Juventus, ki je moral z 2:4 priznati premoč Sassuolu. Inter Milan je v… »

Messi zaradi težav z mišico predčasno z igrišča

RTV Slovenija 21.09.2023
Inter iz Miami je s 4:0 v Ligi MLS ugnal Toronto, toda srečanje je končal brez Lionela Messija. Argentinski zvezdnik je zaradi težav z mišico igral do 37. minute. Messi je zapustil igrišče le nekaj minut po tem, ko je igrišče zapustil njegov… »

V Münchnu se je kresalo, presenečenje za podprvake

SiolNET 20.09.2023
Na delu je bila še preostala polovica udeležencev lige prvakov. Poslastica večera se je odvila v Münchnu, kjer je Bayern s 4:3 ugnal Manchester United, Anglež Harry Kane je ob debiju v ligi prvakov v dresu nemškega velikana proti klubu iz svoje… »

Guardiola po naslovu: Naredili nismo še nič posebnega

Delo 20.09.2023
Novo sezono lige prvakov so v vlogi branilca naslova začeli pri Manchester Cityju z zmago proti Crveni zvezdi, a meščani že zdaj razmišljajo o finalu. Ob vstopu v evropsko sezono (s 3:1 so ugnali Crveno zvezdo, ki se je izkazala za žilavega… »

Spektakel se začenja: Šeško bi tresel mreže, Oblak ima raje, kadar mirujejo

Delo 19.09.2023
Nocoj štart lige prvakov, Atletico bo gostoval pri Laziu, Leipzig pri mladih fantih iz Berna. Enrique se noče obremenjevati z Evropo. Newcastle v Milanu. V nadaljevanju preberite? Sto in en dan od finala v Istanbulu, kjer je Manchester City z golom… »

Inter s petardo zagospodaril Milanu, danes na delu slovenski legionarji

SiolNET 16.09.2023
V četrtem krogu italijanskega prvenstva bodo danes med drugim na delu slovenski legionarji. Sobota je minila v znamenju mestnega derbija, znamenitega Derbyja della Madonnina med Interjem in Milanom, ki je napolnil San Siro. Velike zmage s kar 5:1 so se… »

Visoka zmaga Interja na mestnem derbiju

Delo 16.09.2023
V 4. kolu italijanskega nogometnega prvenstva večni derbi črno-modrim. Nogometaši v italijanski ligi so začeli 4. kolo. Mestni derbi med Milanom in Interjem je pripadel slednjemu s 5:1. Pred tem je torinski Juventus s 3:1 odpravil Lazio. Inter je pred… »

Novice dneva »

Assange po 14 letih končno doma

Mladina pred eno uroše 4 povezane

Zadnja novica: V večjem delu Slovenije velika nevarnost toče

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane

Med začasnim delom v Sloveniji ubil mladega soseda

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem