Inter

Martinez v pol ure zabil štiri gole, Udinese ostaja brez zmage

SiolNET 30.09.2023
V sedmem krogu italijanske serie A smo v soboto spremljali oba milanska kluba, ki se borita za vrh lestvice. Najprej je AC Milan z 2:0 premagal Lazio, nato pa se je Inter Milan eno uro mučil s Salernitano. Razplet pa: Lautaro Martinez, ki je vstopil v… »

Lautaro Martinez je vstopil v igro v 54. minuti in zabil štiri gole

Delo 30.09.2023
Argentinec je ob Interjevi zmagi pri Salernitani postal prva rezerva v zgodovini elitne italijanske lige s štirimi goli na eni tekmi. Nogometaši milanskega Interja so v 7. kolu italijanske lige gostovali pri Salernitani in zmagali s 4:0. Uspešen je bil… »

Vpliv Messija: Cene sezonskih vstopnic v Miamiju so dvojno poskočile

SiolNET 30.09.2023
Cene sezonskih vstopnic za tekme nogometnega kluba Inter Miami, ki se mu je julija pridružil Argentinec Lionel Messi, so dvojno poskočile. Lastnika kluba Jorge Mas in nekdanji angleški zvezdnik David Beckham sta navijačem v elektronski pošti razkrila… »

Po prihodu Messija v Miami sezonske vstopnice dvakrat dražje

Dnevnik 30.09.2023
Znane so nove cene sezonskih vstopnic za tekme nogometnega kluba Inter Miami, ki se mu je julija pridružil Argentinec Lionel Messi. Te so se po selitvi svetovnega prvaka v Argentino podvojile. Lastnika kluba Jorge Mas in nekdanji angleški zvezdnik David… »

Zaradi Messija cene poletele v nebo, navijače boli glava

Zurnal24 30.09.2023
Vodstvo nogometnega kluba Inter Miami je podvojilo cene vstopnic za ogled domačih tekem v ligi MSL. Znane so nove cene sezonskih vstopnic za tekme nogometnega kluba Inter Miami, ki se mu je julija pridružil Argentinec Lionel Messi. Te so se po selitvi… »

Messimanija sprožila rekordne cene vstopnic

Delo 30.09.2023
Sezonske vstopnice Interja iz Miamija so se zaradi prihoda Lionela Messija močno podražile in so dražje kot za Manchester City, Real Madrid in Barcelono. Znane so nove cene sezonskih vstopnic za tekme nogometnega kluba Inter Miami, ki se mu je julija… »

Blizu Slovenije: odprli so nov prestižni avtomobilski salon #foto

SiolNET 29.09.2023
Lamborghini je v Budimpešti odprl svoj uradni prodajni salon, na odprtje so pripeljali tudi najnovejši model revuelto (in predsednika Winkelmanna). Lamborghinijev prodajni salon že ima Dunaj, zdaj so ga Italijani odprli tudi v madžarski prestolnici… »

Miami brez Messija nemočen v finalu pokala

Zurnal24 28.09.2023
Inter Miami je brez Messija izgubil v finalu ameriškega pokala. Nogometaši Houstona so v finalni tekmi ameriškega pokala z 2:1 premagali Inter Miami, za katerega ni igral poškodovani argentinski mojster Lionel Messi. S tem je Houston osvojil svoj… »

Rdeče-črni razkrili podobo novega štadiona

Delo 28.09.2023
Ker se Milan in Inter nista dogovorila o skupni obnovi San Sira, bosta zgradila vsak svoj štadion. Milanov bo imel 70.000 sedežev in veliko dodatne ponudbe. AC Milan (7) in Inter (3) sta skupaj osvojila deset naslovov v Uefini ligi prvakov, oba sta bila… »

Kaj se dogaja z Messijem? Inter razočaral navijače.

SiolNET 28.09.2023
Argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi je zaradi zdravstvenih težav, o katerih pri Interju nočejo konkretneje razpredati, izpustil še eno tekmo. Klub iz Miamija je v noči na četrtek na svojem stadionu v finalu ameriškega pokala gostil… »

Novice dneva »

Assange po 14 letih končno doma

Mladina pred eno uroše 4 povezane

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 9 uramiše 3 povezane

Med začasnim delom v Sloveniji ubil mladega soseda

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana

Drama na vlaku: 46-letnik z nožem po roki porezal mladoletnika

Necenzurirano pred 5 uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem