Kina

Prodajajo se prostori Kina Bežigrad, ki ima v njih zagotovljeno delovanje še do leta 2030

RTV Slovenija 27.10.2023
Na nepremičninskem spletnem portalu je objavljen oglas za prodaja prostorov, v katerih je Kino Gledališče Bežigrad. Za izklicno ceno 690.000 evrov je na prodaj "poslovni prostor za storitve" na območju Bežigrada s površino 853 kvadratnih metrov. V… »

Prostori Kina Bežigrad so na prodaj

SiolNET 27.10.2023
Na spletnem portalu nepremičnine.net je objavljen oglas, da prodajajo prostore, v katerih je Kino Gledališče Bežigrad. To je poleg Kinodvora še zadnji kino v središču mesta, poroča današnji Dnevnik. Na omenjenem portalu je objavljen oglas za… »

KAJ PRINAŠA VIKEND?

Spodnje Podravje 26.10.2023
PETEK, 27. oktober Mesto Ptuj bo živelo v ritmu različnih dogodkov. V Špajzi modrosti bodo dopoldan organizirane podporne skupine za družine in popoldan za mladostnike. Vinoteka Kobal ponuja degustacije vin, medtem ko Mestni kino Ptuj vabi na… »

Metka Dariš: "Dokler si želijo ljudje filme gledati skupaj, se za prihodnost kina ni bati"

RTV Slovenija 26.10.2023
"Kinodvor je bil že od samega začetka zasnovan drugače – tudi s tem, da je bil v središče postavljen gledalec. Četudi imaš vrhunsko opremo, vsebino in prostor, za uspeh še zmeraj potrebuješ občinstvo," pravi direktorica mestnega kina Metka… »

Kino Bežigrad je naprodaj

Dnevnik 26.10.2023
Na portalu nepremičnine.net je objavljen oglas, da se prodajajo prostori, v katerih je Kino Gledališče Bežigrad, ki je poleg Kinodvora še zadnji kino v središču mesta. Na spletnem portalu nepremičnine.net smo zasledili oglas za »poslovni prostor… »

Marjanu Mančku nagrada za življenjsko delo na področju animiranega filma

Delo 25.10.2023
Društvo slovenskega animiranega filma je konec tedna na Dnevih animiranega filma v škofjeloškem Kinu Sora podelilo stanovske in študentske nagrade. Nagrado Saše Dobrile za življenjsko delo na področju animiranega filma je prejel Marjan Manček… »

Kurz za kratki film

Gorenjski glas 24.10.2023
Večer kratkih filmov v Kinu Radovljica. Radovljica – V petek, 27. oktobra, bo v Kinu Radovljica potekal že šesti Kurz Klub, mednarodni festival kratkih filmov. Kot piše v opisu festivala, ta daje malim in velikim ustvarjalcem odprto platno, da… »

Ogled filma v kinu ali na ekranu telefona?

Dnevnik 24.10.2023
Včeraj se je začel mednarodni simpozij filmske kritike in teorije Jesenska filmska šola, ki letos poteka pod naslovom Mi gledamo film, film gleda nas. Tokrat bodo sodelujoči razmišljali o novih načinih gledanja ter redefiniciji kina kot izkušnje… »

Ideja bivanja v oblaku

Mladina 23.10.2023
Znanstvenofantastična plesna predstava Softwareness. V Kinu Šiška bo danes, ob 20.00 premiera znanstvenofantastične plesne predstave Softwareness, zasnovane na ideji bivanja v oblaku.ki je nastala v produkciji Zavoda NEST ter koprodukciji Nomad Dance… »

Bienale slovenske neodvisne ilustracije prvikrat podeljuje priznanje profesorja Tomaža Kržišnika

RTV Slovenija 23.10.2023
Kino Šiška je do 17. novembra prizorišče IX. Bienala slovenske neodvisne ilustracije, ki tokrat gosti 23 umetnikov in umetniških kolektivov iz Slovenije in tujine. Letos bodo prvič podelili priznanje profesorja Tomaža Kržišnika, prejemnik je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem