Kina

Vodnik po klubskih dogodkih / REJVikend

Mladina 22.09.2023
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 22. september (20.00): Ljubljanski grad: Jazz Club (Emkej) ODyqBuLQP5s (20.00): Zorica Ljubljana: Sukanica (Eliaz + Thomazz) (21.00): Kino… »

Na veliko domžalsko platno prihaja Septembrska klasa

Domžalec 21.09.2023
V sredo, 27. septembra 2023, ob 20. uri bo v domžalskem mestnem kinu potekala premiera dokumentarnega filma Septembrska klasa, po projekciji filma pa sledi še filmski pogovor z režiserjem Igorjem Šterkom. Dokumentarni film Igorja Šterka je portret… »

Nagradna igra: z MMC-jem na koncert Ramba Amadeusa

RTV Slovenija 21.09.2023
Rambo Amadeus, čigar pravo ima je Antonije Pušić, se po več letih premora vrača v Kino Šiška z nastopom "Tribute samemu sebi". Z nekaj sreče se lahko njegovega koncerta udeležite brezplačno. Rambo Amadeus je črnogorski glasbenik, poet in… »

Vstopnice za poklon Vladu Kreslinu pošle v zgolj osmih urah

RTV Slovenija 20.09.2023
Velikan slovenske glasbe Vlado Kreslin letos praznuje 70 let, njegovemu jubileju pa se bodo decembra poklonili tudi s koncertom Izštekanih 10. Organizatorji so sporočili, da so vstopnice za decembrski dogodek pošle v pičlih osmih urah. Ustvarjalci… »

Ultimativna punk zasedba

Delo 20.09.2023
V Kinu Šiška bo danes nastopila nekoliko drugačna portugalska rock skupina 5a Punkada. V nadaljevanju preberite: Unikatna glasbena zasedba 5 a Punkada deluje že trideset let, njeni člani pa kljub cerebralni paralizi in duševnim motnjam sledijo… »

Gradnja mariborskega Centra Rotovž trenutno na tretjini izvedbe

RTV Slovenija 18.09.2023
Gradnja Centra Rotovž v Mariboru, ki je eden največjih infrastrukturnih projektov na področju kulture v državi, je trenutno na približno tretjini izvedbe. Po trenutnih napovedih naj bi bil zgrajen do konca leta 2024. Center Rotovž postavljajo, da bi… »

V tej prečudoviti vili bo živela družina Lionela Messija

Zurnal24 16.09.2023
Za Messijevo družino le najboljše ... Nogometna legenda Lionel Messi in njegova soproga Antonela Roccuzzo sta si privoščila 10,8 milijona dolarjev vredno vilo v mestu Fort Lauderdale na Floridi. Nova družinska rezidenca, velika 970 kvadratnih metrov… »

V Šiški odprtje murala, ki ga je ustvaril znani ulični umetnik Cibo

RTV Slovenija 15.09.2023
V sklopu programa Cela šiškarija so odstrli mural na nekdanji občinski enoti Šiška na Trgu prekomorskih brigad. Stensko poslikavo je ustvaril mednarodno priznani ulični umetnik Cibo. Tema poslikave je pretirana uporaba embalaže in zdrava hrana… »

Vodnik po klubskih dogodkih / REJVikend

Mladina 15.09.2023
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 15. september (19.00): Trg pred Kinom Šiška Ljubljana: Šiška Open: Špil liga X (Koala Voice, LPS, Before Time, Masaž, Infected, Kiwi… »

"Kritiki nam pomagajo gledati in opaziti nekaj, kar smo sami morda spregledali"

RTV Slovenija 14.09.2023
Avdiovizualnih del še nikoli ni bilo toliko, kot jih je danes. Film pa je posebna oblika usmerjenega pogleda. Zahteva koncentracijo. Spodbuja domišljijo in empatijo, pravi Urban Tarman, ki na Programu Ars ustvarja oddajo o filmu Gremo v kino. Oddaja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem