Kina

Tudi s filmom spet segajo čez mejo

Primorske 15.06.2023
Z nocojšnjo projekcijo filma Orkester režiserja in scenarista Matevža Luzarja v Štandrežu goriški Kinoatelje odpira sezono letnih kinov v čezmejnem prostoru. Do konca poletja se bodo vrstili filmski večeri v Gorici, Novi Gorici in parku Pečno pri… »

POLETJE SE ZAČNE NA VELENJSKI PLAŽI

Savinjsko Šalaške 14.06.2023
Dan prej, 23. junija, bo na plaži prireditev Kresna noč, ki ima tudi dobrodelno noto. Letos so na plaži med drugim obnovili pomole, razširili vodni park z novimi zanimivimi in adrenalinskimi elementi ter obogatili dodatno ponudbo (kino, družinske… »

Jazzovska govorica svobodne sorte

Delo 14.06.2023
Novi album glasbenega dvojca Freekind Since Always And Forever prihaja na oder Kina Šiška. V nadaljevanju preberite: Slovensko-hrvaški duet Freekind, v katerem Nina Korošak Serčič igra bobne in poje, Sara Ester Gredelj pa igra klaviature in poje, je… »

V Kranju se je začel festival Krafft

Gorenjski utrip 12.06.2023
V Kranju se je začel festival Krafft: “Režiserji ustvarjajo filme, zaradi igralcev pa radi hodimo v kino.” 3. Kranjski igralski filmski festival je odprla predsednica republike, dr. Nataša Pirc Musar. V soboto je predsednica republike dr. Nataša… »

Domžalska premiera dokumentarnega filma Poletje 91′ in pogovor z režiserjem

Domžalec 12.06.2023
V ponedeljek, 19. junija 2023 lepo vabljeni ob 20. 30 uri v Mestni kino Domžale na ogled domžalske premiere dokumentarnega filma Poletje 91′. Po ogledu filma bo potekal pogovor z režiserjem Žigo Vircem. Arhivski dokumentarec Žige Virca (Houston… »

Praznik igralk, igralcev in njihovih stvaritev

Delo 12.06.2023
Na tretji ediciji igralskega festivala v Kranju nagrade Ite Rine v roke Borisu Cavazzi in Špeli Rozin. Pred (skoraj) obnovljenim kranjskim kinom Mojkino se je v soboto zvečer v sproščenem vzdušju trlo obrazov, ki jih poznamo iz tv-serij in filmov, s… »

TV namigi: Overlord, Tednik in Kako je Solidarnost spremenila Evropo

Delo 12.06.2023
Za ljubitelje grozljivka z nacističnimi zombiji, v Tedniku med drugim o tujcih, ki služijo v Posočju, pozno zvečer pa še o poljskem sindikatu Solidarnost. Ponedeljek, 12. junija Overlord: Kino ob 22.05 Vikendova ocena: 4 (od 5) Overlord. ZDA, 2018… »

Kam ta vikend na Ptuju in v okolici?

Spodnje Podravje 10.06.2023
Ne veste kam ta vikend? Spodaj nekaj predlogov in namigov katere prireditve in dogodki vas čakajo na Ptuju in v okolici10: –> SOBOTA, 10. 6. 2023 Ob 10. uri, Mestni kino Ptuj: KINO VRTIČEK: JAZ IN MOJ MUC RU Od 12. do 17. ure, Fürstova Hiša… »

V Izolo z izjemno bero sedme umetnosti vabi Kino Otok

Primorske 08.06.2023
Z včerajšnjo projekcijo italijanskega filma Gigi zakon (Gigi la legge) režiserja Alessandra Comodina v Letnem kinu Arrigoni se je po uvodnih projekcijah in dogodkih na Primorskem in po Sloveniji tudi uradno začel edinstveni mednarodni filmski festival… »

STE FILMOLJUB IN ZA KONEC TEDNA ŠE NIMATE NAČRTOV? Obiščite Izolo, kjer te dni poteka filmski festival Kino Otok (VIDEO)

Regional 08.06.2023
Če ste ljubitelj filmov in ta konec tedna še nimate načrtov, je Izola prava destinacija za vas. Tam namreč poteka že 19. izvedba filmskega festivala Kino Otok, ki vsako leto privabi okoli pet tisoč gledalcev. Začel se je sinoči, trajal pa bo vse… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem