Kina

Guverner na križarskem pohodu za nominacijo

Delo 15.05.2023
Ne samo goli kipi, tudi risanke lahko zmotijo ameriško konservativno desnico. Animirani film ameriškega giganta zabavne industrije Disneyja Čudežni svet (Strange World), ki je v kina prišel lanskega novembra, je bil velikanska finančna polomija, saj… »

Poslednje slovo velikih Zmelkoow

Primorske 12.05.2023
Konec lanskega leta je slovensko javnost pretresla vest, da se legendarna primorska zasedba Zmelkoow poslavlja. Dva poslovilna koncerta, v ljubljanskem Kinu Šiška in mariborskem Štuku, sta pod oder zvabila kopico oboževalcev, ki so s solzami v očeh… »

TV namigi: Yesterday, Veliki zeleni zid in Imitacija življenja

Delo 12.05.2023
Nocoj premiera komične romance Dannyja Boyla, priporočamo pa še dokumentarec o ozelenjevanju Afrike in Sirkovo melodramo o rasnih problemih. Petek, 12. maja Yesterday (Premiera): Kino ob 20.00 Vikendova ocena: 4 (od 5) Koprod., 2019. Režija: Danny… »

Vodnik po klubskih dogodkih / REJVikend

Mladina 12.05.2023
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 12. maj (20.00): Kino Šiška Ljubljana: Masayah (ena najbolj obetavnih domačih hip-hop/RnB izvajalk bo predstavila svoj prvi album)… »

Na domžalskem velikem platnu dokumentarec Konoplja osvobaja

Domžalec 11.05.2023
V Mestnem kinu Domžale je te dni na ogled dokumentarni film z naslovom »Konoplja osvobaja«. Režiser in scenarist Miha Čelar v ospredje filma postavi Janka Pirca, lastnika trgovine Konoplja osvobaja, po kateri je dobil naslov tudi film. Pirc, ki je… »

Domžalska premiera dokumentarca o izginjanju slovenščine na avstrijskem Koroškem

Domžalec 10.05.2023
V Mestnem kinu Domžale je v torek, 9. maja 2023, potekala domžalska premiera dokumentarnega filma režiserke Andrine Mračnikar, ki govori o koroških Slovencih, njihovo plebiscitarno odločitvijo leta 1920 za ostanek v republiki Avstriji, saj je po… »

Zavedno samosvoja, angažirana in iskrena

Delo 10.05.2023
Primorska glasbenica Masayah bo v petek v Kinu Šiška predstavila prvenec Zavedno. V nadaljevanju preberite: Dvaindvajsetletna hip hop in r'n'b ustvarjalka Masayah pripravlja koncertno predstavitev albuma Zavedno, ki bo v petek, 12. maja, v ljubljanskem… »

Od Elvisa do Joker Out: igralci MGL-ja stopijo pred mikrofon

RTV Slovenija 08.05.2023
Mestno gledališče ljubljansko že enajsto leto v sodelovanju s CUK-om Kino Šiška pripravlja koncert igralcev iz svojega ansambla in študentov Akademije za gledališče, radio, film in televizijo. Na zdaj že razprodanem koncertu, ki se začenja danes… »

TV namiga: Pod srečno zvezdo in Popoln planet

Delo 08.05.2023
Priporočamo simpatično naiven film z odličnim igralcem v glavni vlogi in ponovitev britanske dokumentarne serije o mogočnih silah narave. Ponedeljek, 8. maja Pod srečno zvezdo (Premiera): Kino ob 13.05 Vikendova ocena: 4 (od 5) Ernesto's Manifesto… »

Vodnik po klubskih dogodkih / REJVikend

Mladina 05.05.2023
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 5. maj (20.00): Kino Šiška Ljubljana; The Mission (koncert legendarne britanske gothic rock zasedbe, ki sta jo leta 1986 ustanovila nekdanja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem