Kina

Z neobremenjenim vpogledom v prelomno poletje leta 1991 se začenja letošnje Kinodvorišče

RTV Slovenija 08.06.2023
Z razprodano projekcijo novega dokumentarnega filma Žige Virca Poletje '91 se drevi začenja Kinodvorišče, letni kino v atriju Slovenskih železnic, ki bo do 8. julija postregel z raznolikim filmskim programom za vse okuse. Novi dokumentarec Žige… »

Kranj v znamenju igralskih presežkov

Dnevnik 08.06.2023
Med 10. in 17. junijem bo v Kranju že tretje leto zaživel igralski filmski festival Krafft, v sklopu katerega svoja vrata ponovno odpira tudi prenovljeni mestni kino Center. Na slavnostnem odprtju festivala, ki bo v soboto, 10. junija, bodo podeljene… »

ZAČENJA SE OSREDNJI DEL FESTIVALA KINO OTOK: Na platnih se bo zvrstilo 45 celovečernih in 75 kratkih filmov

Regional 07.06.2023
V Izoli se z drevišnjo projekcijo filma Gigi zakon v Letnem kinu Arrigoni začenja osrednji del 19. mednarodnega filmskega festivala Kino Otok - Isola Cinema. V Izoli bo dogajanje trajalo do 11. junija, festivalski dogodki pa so se že v maju in se bodo… »

Kino Otok: filmske zgodbe slehernikov kot lakmusov papir za razumevanje stanja družbe

RTV Slovenija 07.06.2023
Začenja se 19. mednarodni filmski festival Kino Otok ─ Isola Cinema, ki ga v Letnem kinu Arrigoni odpira projekcija filma Gigi zakon. Festival poleg Izole poteka še v Ljubljani ter v art kinematografih v Cerknici, Idriji, Sežani in Tolminu. Na… »

V Izoli se začenja Kino Otok

SiolNET 07.06.2023
V Izoli se drevi s projekcijo filma Gigi zakon v Letnem kinu Arrigoni začenja osrednji del 19. mednarodnega filmskega festivala Kino Otok - Isola Cinema. V Izoli bo dogajanje trajalo do 11. junija, festivalski dogodki pa so se že v maju in se bodo tudi… »

Duo freekind. v Prvi vrsti

RTV Slovenija 07.06.2023
Duo, ki je trenutno na mednarodni turneji, sestavljata hrvaška pianistka in pevka Sara Ester Gredelj in slovenska bobnarka Nina Korošak Serčič. Obe sta študirali džez v Gradcu, Nina bobne, Sara pa klavir. V četrtek, 15. junija, bosta freekind. v… »

Zabojnike za odpadke so izolski devetošolci spremenili v unikatne umetnine

Primorske 06.06.2023
Na včerajšnji svetovni dan Okolja so devetošolci OŠ Livade predali v uporabo Komunali Izola komplet unikatnih zabojnikov za ločeno zbiranje odpadkov, ki so jih ob mentorici Ingrid Knez ustvarili v sklopu izbirnega predmeta Likovno snovanje. IZOLA >… »

Najboljši novozgrajeni kino v regiji Evropa, Bližnji vzhod in Afrika? Cineplexx Ljubljana Rudnik.

RTV Slovenija 02.06.2023
Cineplexx Ljubljana Rudnik, ki je odprl svoja vrata pred letom dni, je prejemnik nagrade v kategoriji najboljši novozgrajeni kino leta v regiji Evropa, Bližnji vzhod in Afrika (EMEA), ki jo podeljuje Mednarodna zveza za kinematografsko tehnologijo. V… »

Cineplexxu Ljubljana Rudnik nagrada najboljši novozgrajeni kino leta v regiji

Dnevnik 02.06.2023
Kinematograf Cineplexx Ljubljana Rudnik je prejel nagrado v kategoriji najboljši novozgrajeni kina leta v regiji Evropa, Bližnji vzhod in Afrika (EMEA). Podelitev nagrad Mednarodne zveze za kinematografsko tehnologijo (ICTA) bo 18. junija v Barceloni… »

Naša mlada zvezdnica: "Moja seksualnost ne igra vloge pri mojem delu"

Zurnal24 02.06.2023
Ničesar ne skriva ... Punca, ki diha in živi za glasbo, 22-letna Masayah oz. Mia Puhar Rodin, se je na sceno prebila s svojo pesmijo Broj. Od takrat naprej njeno ime samo še raste, letos je bila na podelitvi glasbenih nagrad Zlata Piščal razglašena… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem