Kina

Film v Minoritih: kino program v Lutkovnem gledališču Maribor

RTV Slovenija 01.03.2023
Niz filmskih projekcij v Mariboru, ki je bil doslej znan pod izrazom Filmske nedelje (in sobote) v Lutkovnem, se je z vzpostavitvijo Kulturne četrti Minoriti preoblikoval v program, ki ponuja projekcije pod imenom Film v Minoritih. Do 22. aprila se bo… »

Gobavost razsajala po Ljubljani

Primorske 01.03.2023
Ime norveške progresivne rock zasedbe Leprous, ki je včeraj nastopila v Kinu Šiška, izhaja iz angleškega izraza za gobavost - že od antike poznano nalezljivo bolezen, ki povzroča značilne spremembe na koži, sluznicah ter živčevju. A gobavost… »

Slomšek prihaja v Domžale!

Domžalec 28.02.2023
Srečen bo čas je celovečerno filmsko doživetje, ki popelje v ozadje izjemne življenjske poti velikega Slovenca Antona Martina Slomška. Domžalska premiera z ekipo filma bo v Mestnem kinu Domžale na sporedu v četrtek, 2. marca 2023, ob 20 uri… »

Metal diva Tarja Turunen o zadržanih Slovencih

Primorske 28.02.2023
Nekdanji prvi glas simfonične metal zasedbe Nightwish, sodnica na finski različici pevskega šova The Voice ter po mnenju mnogih metalska kraljica Tarja Turunen se bo ta konec tedna v sklopu turneje Raw ustavila tudi v Ljubljanskem Kinu Šiška… »

Norveška turobnost nad ljubljanskim nebom

Primorske 28.02.2023
V ljubljanski Kino Šiška danes zvečer vstopajo samosvoji norveški progresivni metalci Leprous, ki veljajo za eno najbolj fascinantnih tovrstnih zasedb dandanes. Slovenski publiki bodo tako prvič predstavili material s svojega sedmega albuma Aphelion… »

Kulturni dogodek Kraljev ulice

Dnevnik 27.02.2023
Društvo Kralji ulice v mesecu februarju obeležuje izid 200. številke cestnega časopisa Kralji ulice. Praznovanje bodo zaključili s kulturno-glasbenim dogodkom 200 korakov do oblakov, ki bo drugega marca v Kinu Šiška. Dogodek se bo začel ob šesti… »

Za vedno se je poslovila Kekčeva Mojca

Slovenske novice 24.02.2023
Pokopali jo bodo na ljubljanskih Žalah. Danes opoldne se bodo na ljubljanskih Žalah poslovili od Jasne Vidmajer, ki je še z dekliškim priimkom Krofak igrala v Kekčevih ukanah. Ne le Kekčeva, tudi njena vloga Mojce je v omenjenem mladinskem filmu… »

Legenda Peter Lovšin sporoča: Na smuko, ne na vojsko (VIDEO)

Slovenske novice 24.02.2023
S svojimi Španskimi borci se odpravlja na novo turnejo. V St. Antonu na avstrijskem Tirolskem je legendarni Peter Lovšin v hotelu Schwarzer Adler takole nazdravil novemu singlu in prihajajoči turneji. Aktualna pesem Ne bom šel na vojsko je nemudoma… »

Kaj bo dogajalo na Ptuju ta vikend?

Spodnje Podravje 23.02.2023
👉PETEK, 24. FEBRUAR Ob 9. uri, Špajza modrosti: KAKO NAPREJ? – OB KAVI IN ČAJU (podporna skupina za družine) Od 16.30 do 20.00, CID Ptuj: KREATIVNI TEČAJ ŠIVANJA Ob 16.30, Mestni kino Ptuj: MOJA POREDNA VILA Ob 18. uri, Mestni kino Ptuj: MOŽ Z… »

Mladinski center Velenje središče mladih in otrok

Savinjsko Šalaške 23.02.2023
Mladi in otroci lepo vabljeni v Mladinski center Velenje! Vsak teden od ponedeljka do četrtka: Malo drugačna sreda! Vsako sredo bodo pripravili nekaj novega: predavanja na različne teme, prikaz različnih športov, glasbene, cirkuške delavnice, ESE… »

Novice dneva »

V BiH zaplet s številom žrtev poplav

Zurnal24 pred 40 minutamiše 3 povezane

Je v slovenski politiki še kaj odprtega

Finance.si pred 8 uramiše 1 povezana

Borzna igra: vaše napovedi se večinoma niso uresničile

Finance.si pred tremi uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem