Kina

Takšno tradicijo ima Rebeka Dremelj za dan žena

Necenzurirano 09.03.2023
Z ženskami iz svoje družine si privoščijo večer zase. Včeraj so bile na večerji v stilu dvajsetih let prejšnjega stoletja. Pevka Rebeka Dremelj je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delila tradicijo, ki jo imajo v njeni družini že več… »

Projekt gradnje Centra Rotovž je prešel iz faze rušenja v fazo postavljanja novega

RTV Slovenija 09.03.2023
Z gradnjo Centra Rotovž v Mariboru rešujejo več desetletij trajajočo prostorsko problematiko osrednje enote Mariborske knjižnice. Projekt je zdaj prešel v fazo, v kateri začenjajo na gradbišču postavljati novonastajajoči kompleks. Mariborski… »

V Sloveniji lahko kupimo osveženi ameriški BMW

Zurnal24 09.03.2023
BMW je v Slovenijo pripeljal osveženega velikega križanca BMW X7, ki se je precej spremenil. V treh letih, odkar je največji evropski križanec na voljo, se je namreč pri BMW-ju na slogovnem področju veliko spremenilo in to se odraža tudi na BMW-ju… »

TV namigi: Emma Bovary, MasterChef Slovenija in Na dnu morja

Delo 08.03.2023
Prihaja že deveta sezona domačega kuharskega šova, na TVS premiera Flaubertove klasike, na Kinu pa pustolovska drama o ženski, ujeti na dnu jezera. Sreda, 8. marca Emma Bovary (Premiera): TV SLO 1 ob 20.05 Vikendova ocena: 4 (od 5) Emma Bovary. Fr… »

Planinstvo kot način življenja

Dnevnik 08.03.2023
Planinska zveza Slovenije (PZS), ena najbolj množičnih nevladnih in prostovoljskih organizacij v Sloveniji, je ob častitljivi obletnici pripravila prireditev, na kateri se je pod streho Kina Bežigrad zbrala pisana druščina ljudi, ki ohranjajo… »

Nepreslišano: Luka Lisjak Gabrijelčič, zgodovinar in publicist

Dnevnik 07.03.2023
Ko je skupina Laibach v razvlečeni srednjeevropski angleščini jela pojasnjevati svoja stališča, češ da se v Ukrajini bije »cinična posredniška vojna za geostrateške interese velesil in finančnega kapitala, v kateri je najbolj na udaru prav… »

Kam za 8. marec?

Mladina 06.03.2023
Izbor dogodkov na mednarodni dan žensk. Preverite, kaj smo izbrali za vas. (14.00): Galerija Fakultete za družbene vede Ljubljana: V ženskih rokah (otvoritev razstave fotografij Petre Cvelbar) (16.00): Kongresni trg Ljubljana: Protest 8. marec… »

V Slovenijo je pripeljal razkošni potujoči kino

Zurnal24 03.03.2023
BMW je v Slovenijo tudi uradno pripeljal novo sedmico, svoj najnovejši model, ki je vstopil že v sedmo generacijo in, tako kot prejšnje generacije, v svoj razred prinaša kar nekaj novosti. Izstopa velik zaslon pod stropom. Na predstavitvi so… »

Naravno in mehko ustvarjanje glasbe

Delo 03.03.2023
Zasedba Torul bo jutri v ljubljanskem Kinu Šiška predstavila nov album End Less Dreams. V nadaljevanju preberite: Ljubljanska synth pop zasedba Torul bo jutri ob 20. uri v ljubljanskem Kinu Šiška predstavila album End Less Dreams, na katerem je… »

KAJ PRINAŠA VIKEND

Spodnje Podravje 02.03.2023
👉 PETEK, 3. MAREC Ob 17.00, Moja poredna vila, Mestni kino Ptuj Ob 17.15, Gajin svet, Mestni kino Ptuj, Mala dvorana Ob 18.00, komedija Gospod poslanec, Kulturni dom Grajena Ob 18.30, Srečen bo čas, Mestni kino Ptuj Ob 19.00, MRI, Mestni kino Ptuj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem