Kina

Zlatorog na obisku pri naših severnih sosedih

Delo 14.03.2023
V kultnem kinu Metro na Dunaju pod naslovom SLO: MOTION poteka doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V kinu Metro, hišnem kinu Avstrijskega filmskega arhiva, se je nocoj v produkciji Slovenske kinoteke ter sodelovanju z Avstrijskim… »

Po 22 letih se zapira Kolosej, prihaja Odiseja

Dnevnik 14.03.2023
Potem ko so na družbenih omrežjih in svoji spletni strani v Koloseju v torek sporočili, da ljubljanski kino po 22 letih zapira vrata, je Ivo Boscarol, ki je kompleks v BTC kupil lani na dražbi, v sporočilu za javnost zapisal, da bo Kolosej do… »

Na Dunaju največja retrospektiva slovenskega filma doslej

24ur 14.03.2023
V dunajskem kinu Metro bo od 14. marca do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V tem času bodo v hišnem kinu Avstrijskega filmskega arhiva prikazali 34 filmov različnih žanrov iz vseh obdobij zgodovine… »

Največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji

Mladina 14.03.2023
V dunajskem kinu Metro bo od 14. marca do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V dunajskem kinu Metro bo od 14. marca do 8. aprila potekala doslej največja retrospektiva slovenskega filma v Avstriji. V tem času… »

Panorama avtorskih poetik: na Dunaju kopica žanrsko raznolikih slovenskih filmov

RTV Slovenija 14.03.2023
Kar 34 filmov različnih žanrov iz vseh obdobij zgodovine kinematografije na Slovenskem bo na ogled v dunajskem kinu Metro v okviru doslej največje retrospektive slovenskega filma v Avstriji. Na dogodkih bodo sodelovali tudi nekateri filmski… »

Zdaj je uradno: Boscarol zapira Kolosej

Zurnal24 14.03.2023
Ikonični kino Kolosej zapira svoja vrata, potem ko ga je pred časom kupil ugledni slovenski podjetnik Ivo Boscarol. Rojeva se Odiseja ... Spomnimo, Ivo Boscarol, ki je vrsto let uspešno poveljeval podjetju Pipistrel, se je po prodaji slednjega… »

Kolosej po 22 letih zapira svoja vrata

SiolNET 14.03.2023
Iz ljubljanskega Koloseja so sporočili, da se z današnjim dnem zapirajo. "Obveščamo vas, da Kolosej s 14. marcem zapira svoja vrata," so sporočili na družbenih omrežjih in svoji spletni strani, "vsem obiskovalcem, ki ste nam zvesto stali ob strani… »

Temni pokrov sveta z Matevžem Lenarčičem

Domžalec 14.03.2023
Matevž Lenarčič, letalec, fotograf, alpinist, biolog in okoljevarstvenik, ki na svojih poteh okoli sveta z ultralahkim letalom zbira podatke o črnem ogljiku, drugem največjem povzročitelju globalnega segrevanja, prihaja v Domžale. Lepo vabljeni v… »

TV namiga: V žarišču in Fantazijski otok

Delo 13.03.2023
Priporočamo dramo o novinarjih, ki so razkrili spolne zlorabe v Katoliški cerkvi. Prihaja 2. sezona serije o letovišču, kjer gostom izpolnijo želje. Ponedeljek, 13. marca V žarišču: Kino ob 20.00 Vikendova ocena: 5 (od 5) Spotlight. ZDA, 2015… »

Film tedna / Blizu

Mladina 11.03.2023
Presunljiva zgodba o prijateljstvu med odraščajočima fantoma. V Kinodvoru bo od 15. marca na ogled film Blizu, rahločutna, presunljiva zgodba o prijateljstvu med odraščajočima fantoma. Belgijski režiser Lukas Dhont je za film prejel veliko nagrado… »

Novice dneva »

V BiH zaplet s številom žrtev poplav

Zurnal24 pred 44 minutamiše 3 povezane

Izgubljamo boj proti organiziranemu kriminalu

Zurnal24 pred 31 minutamiše 1 povezana

Je v slovenski politiki še kaj odprtega

Finance.si pred 8 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem