Kina

Tridnevni glasbeni festival in konferenca Ment tokrat s fokusom na Baltiku

RTV Slovenija 29.03.2023
Začenja se glasbeni festival in konferenca Ment, namenjena mreženju in razpravljanju o trenutnem stanju glasbenega posla. Tako v koncertnem kot v strokovnem delu bo fokus na Baltiku in znova predvsem na vzhajajočih talentih iz različnih glasbenih… »

Ali bo BMW spremenil imena svojih modelov?

Zurnal24 27.03.2023
BMW je nedavno pri nemškem državnem uradu za intelektualno lastnino registriral vrsto znamk, ki nakazujejo, da bi lahko povsem spremenili desetletja uporabljeno nomenklaturo modelov. Gre za seznam s kar 48 oznakami. Audi je pred nekaj leti spremenil… »

Čas za Bobre, ki otroke in mlade skušajo zvabiti ven

RTV Slovenija 25.03.2023
V Ljubljani se bodo v teh dneh znova odvrteli številni kulturni dogodki za otroke in mlade. Začenja se 15. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Letos si organizatorji želijo predvsem otroke zvabiti ven, stran od zaslonov. Festival se… »

Kino Šiška s kulturnimi evri na turnejo pošilja zasedbi freekind. in Haiku Garden

RTV Slovenija 24.03.2023
Kino Šiška je predstavil zmagovalca izbora projekta kulturni evro, s katerim bodo dvema slovenskima glasbenima skupinama financirali mednarodno turnejo. Posebna komisija je izbrala zasedbi freekind. in Haiku Garden. Tričlanska komisija v sestavi Nik… »

Dinamični dizelski SUV, ki težko porabi več kot šest litrov

Zurnal24 24.03.2023
Ko sem ga prvič videl, sem pomislil, kako velik je postal. Govorim o BMW-jevem najmanjšem križancu, BMW-ju X1, ki je s koncem lanskega leta vstopil že v tretjo generacijo. Ta mu je, kot rečeno, prinesla veliko večje mere. Naj svoje povedo kar… »

Kaj ta vikend?

Spodnje Podravje 23.03.2023
👉 PETEK, 24. MAREC Ob 16.30, Zajčja šola: Velika kraja jajc, Mestni kino Ptuj Ob 17.00, Blizu, Mestni kino Ptuj (mala dvorana) Ob 18.00, Kit, Mestni kino Ptuj Ob 19.00, Nedolžen, Mestni kino Ptuj (mala dvorana) Ob 19.00, Bralna značka za odrasle… »

Z dojenčkom v kino, zmagovalca Oskarjev in preostali program Mestnega kina Ptuj

Spodnje Podravje 23.03.2023
Z dojenčkom v kino za materinski dan: Lunana: jak v razredu Lunana: A Yak in the Classroom, Pawo Choyning Dorji, Butan, 110 min Smo povezani s tistim, kar je v življenju najbolj pomembno? Zgodba, posneta v najodročnejši šoli na svetu, nas uči, da… »

Lola Marsh: Obožujeta Kino Šiška

Delo 20.03.2023
Izraelski dvojec Lola Marsh, ki ga sestavljata Yael Shoshana Cohen in Gil Landau, se z novo ploščo vrača v Slovenijo. Vikend ju je poklical v Tel Aviv. Januarja 2020 sta izdala prejšnjo ploščo Someday Tomorrow Maybe, se odpravila na turnejo in po… »

Vinci Vogue Anžlovar: Vse okrog mene propada, tudi jaz

Delo 19.03.2023
Po celovečercu Dedek gre na jug se Anžlovar že pripravlja na snemanje novega filma. In čaka, kaj mu bodo o njegovi bolezni povedali zdravniki. V članku preberite: Po njegovem burnem življenju, v katerem ne manjka vzponov in še manj padcev, bi bilo… »

Kino v Ljubljani po Koloseju: kam bodo šli vsi gledalci?

SiolNET 18.03.2023
Kam bomo v Ljubljani od zdaj hodili v kino, je vprašanje, na katero ni težko odgovoriti. Ne glede na to, kako močno je prvi multikino zaznamoval kinematografsko krajino v prestolnici, je v zadnjih letih izgubljal vpliv, mesto pa ima razgibano… »

Novice dneva »

V BiH zaplet s številom žrtev poplav

Zurnal24 pred eno uroše 3 povezane

Je v slovenski politiki še kaj odprtega

Finance.si pred 6 uramiše 1 povezana

Borzna igra: vaše napovedi se večinoma niso uresničile

Finance.si pred eno uroše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem