Košarka

Basket za vedno

Delo 09.09.2023
Na eni od totedenskih fotografij Anje Intihar iz naše jutranje prazne redakcije se je pojavila anomalija. Kaj je na njej počel Sani Bečirović? Kdor spremlja kolegico Anjo Intihar na instagramu, ve, da poleg člankov, knjig, hribov in košarke rada… »

Vzdušje in podpora v Manili ─ skoraj kot bi igrali v Stožicah

RTV Slovenija 08.09.2023
Košarka je brez konkurence šport številka ena na Filipinih. Zelo priljubljena je domača reprezentanca, izjemno cenjeni pa največji svetovni zvezdniki kraljice iger. Luka Dončić je za evforijo poskrbel tudi v Manili. Po 45 letih se najboljše… »

Nov težak udarec za Slovenijo

SiolNET 07.09.2023
V 24 urah so slovenski košarkarji na svetovnem prvenstvu v Manili doživeli dva težka udarca. Po porazu proti Kanadi v četrtfinalu so visokega doživeli proti Litvi, ta je kapetana Luko Dončića in soigralce premagala s kar 100:84. Najboljša strelca… »

Sani Bečirović: Predsednik je bil tokrat zelo radodaren

Delo 07.09.2023
V podkastu Košarka medijske hiše Delo je tokrat gostoval Sani Bečirović. Spregovoril je o novi službi pri Panathinaikosu, zraven pa obudil precej spominov na svoje igralske dni. V Delov studio je tokrat prišel Sani Bečirović. Nekoč je bil… »

PTUJSKI ŠPORTNI VIKEND

Spodnje Podravje 07.09.2023
🏆 Praznujte šport in skupnost na Ptuj od 14. do 17. septembra 2023! Pripravite se na vznemirljiv vikend, ki bo zapolnjen s športom, zabavo in skupnostnim duhom. 🏀🎾 Ali ste strasten košarkaš, tenisač ali preprosto obožujete športno… »

"Luko je treba zaščititi na način, da si do njega korekten"

RTV Slovenija 07.09.2023
"Kdaj dobim občutek, da se ne igra več košarka, ampak je že bližje rokometu. Z vsem spoštovanjem do rokometa, ampak v košarki ni dovoljenega toliko kontakta," je Aleksander Sekulić izpostavil način, kako se tekmec upre Luki Dončiću. Slovensko… »

TV namigi: Prezaposlena, Lang Langove najljubše melodije in košarka

Delo 06.09.2023
Nocoj premiera drame o samohranilki, ki se trudi preživeti dan. Kitajski pianist predstavlja svojo najljubšo glasbo. Že popoldne pa četrtfinale proti Kanadi. Sreda, 6. septembra Prezaposlena (Premiera): TV SLO 1 ob 20.10 Vikendova ocena: 5 (od 5) À… »

Slavko Kotnik popeljal Štajersko do naslova svetovnih prvakov

RTV Slovenija 04.09.2023
Nekdanji steber Olimpije Slavko Kotnik je v Argentini popeljal košarkarje veteranskega društva Štajerska do prvega naslova svetovnega prvaka v kategoriji nad 60 let. Na tekmovanju pod okriljem Mednarodne zveze veteranske košarke (Fimba) so v finalu… »

Velik uspeh slovenskih košarkarskih veteranov

SiolNET 04.09.2023
Košarkarji veteranskega društva Štajerska so konec tedna v argentinskem obmorskem mestu Mar del Plata prvič postali svetovni prvaki. Na tekmovanju pod okriljem Mednarodne zveze veteranske košarke (Fimba) so v kategoriji nad 60 let v nedeljskem finalu… »

Peter Vilfan: Strah me je, kaj bo z vnukoma, ko nas ne bo več

Delo 03.09.2023
S Petrom Vilfanom o zlatih časih jugo košarke in življenju zunaj igrišč, polnem težkih, a premagljivih izzivov. V nadaljevanju preberite: Leta med Manilo 1978 in Manilo 2023 so hitro minila, pravi 66-letni Peter Vilfan, ki je bil pred 45 leti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem