Košarka

Sporočilo prvakov: Najprej ekipa, potem individualni talent

RTV Slovenija 11.09.2023
Končano je 19. svetovno prvenstvo. V Manili je bila najboljša nemška reprezentanca, ki se je izkazala z izvrstno ekipo, igrala pa je najbolj kompletno košarko. Die Mannschaft je dosegla največji uspeh nemške košarke. Do zdaj je bil to evropski… »

Ministri ne smejo rezati glav

Delo 11.09.2023
Sodniki imajo radi Slovenijo, ker njej pa lahko žugajo in jo kaznujejo, kakor se jim zdi. Ni najbolj jasno, kaj je minule dni bolj načelo že tako načeto slovensko samozavest: to, da smo v samo enem tednu večkrat zapored dobili jasno in povsem… »

Nemci so jo zagodli Srbom, Schröder MVP tekmovanja

SiolNET 10.09.2023
Košarkarji Nemčije so v dramatičnem finalu svetovnega prvenstva v Manili premagali Srbijo (83:77) in se prvič v zgodovini povzpeli na svetovni vrh. Pri Nemcih je v napadu najbolj izstopal Dennis Schröder (28 točk), ki je bil izbran za MVP igralca… »

Noro! Kanadski zvezdnik zbodel Slovenijo, tako mu je po zmagi vrnil Srb

Zurnal24 10.09.2023
Nikola Jović je vrnil Dillonu Brooksu za neokusno veselje po zmagi nad Slovenijo. Slovenski ljubitelji košarke bomo s težavo pozabili četrtfinalni obračun letošnjega svetovnega prvenstva, ko so se naši fantje zelo dobro zoperstavili Kanadi, sicer… »

Prvi mož slovenske košarke podal svojo sodbo o Sekuliću

Zurnal24 10.09.2023
Matej Erjavec je prepričan, da je po lanskem neuspehu na evropskem prvenstvu letos Sloveniji uspel vrhunski dosežek in da je Aleksander Sekulić pravi človek za vodenje naše reprezentance. Predsednik Košarkarske zveze Slovenije (KZS) Matej Erjavec je… »

Prvi mož slovenske košarke odgovoril na najbolj vroče vprašanje ta hip #video

SiolNET 10.09.2023
Po koncu svetovnega prvenstva, na katerem je Slovenija osvojila sedmo mesto, je pred predstavnike sedme sile v Manili stopil predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec, ki je med drugim spregovoril o oceni prvenstva, prihodnosti Aleksandra… »

Luka prvi, ki mu je v zadnjih 30 letih uspel ta dosežek

Zurnal24 10.09.2023
Luka Dončić se je s svojimi predstavami zavihtel v družbo velikanov svetovne košarke. Luka Dončić je na tekmi proti Italiji, ki je Sloveniji prinesla sedmo mesto, zbral 29 točk, 10 skokov in 8 asistenc, s tem pa sta ga le dve podaji ločili od… »

Schröder: Ob omembi mojega imena in priimka marsikdo pomisli na ...

Delo 09.09.2023
Dennis Schröder je kot pravi vodja popeljal nemško košarkarsko reprezentanco do zgodovinskega prvega finala na SP. Med vročimi kandidati za nagrado MVP. V nadaljevanju preberite: Kaj je po senzacionalni polfinalni zmagi nad močno favorizirano izbrano… »

Američani pristali na realnih tleh: "Nismo več leta 1992"

Zurnal24 09.09.2023
Selektor ameriške košarkarske reprezentance ni bil presenečen nad porazom proti Nemčiji v polfinalu svetovnega prvenstva. Nemška košarkarska reprezentanca je v tekmi za preboj v veliki finale presenetila favorizirane Združene države Amerike in si… »

F. Wagner: Od prvega dne verjamemo, da lahko premagamo vsakogar

RTV Slovenija 09.09.2023
"Nismo še tam, kjer si želimo biti. Ta ekipa hoče zlato," so bili samozavestni nemški košarkarji po zmagi v polfinalu svetovnega prvenstva nad ZDA (113:111). V finalu se bodo pomerili s Srbijo. Tako kot pred 45 leti, ko je bilo svetovno prvenstvo… »

Novice dneva »

Slovaško pretresel napad na premierja Roberta Fica

Necenzurirano pred 13 minutamiše 8 povezanih

Rast višja, a ne pozabimo na omejitve in tveganja

Delo pred 6 uramiše 8 povezanih

V živo Na upravnih enotah bodo zaostrili stavko

Dnevnik pred 12 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem