Košarka

Košarka na Blejskem jezeru

Gorenjski glas 19.09.2023
Dogodek Luka 2 Bled je privabil številne ljubitelje košarke. Uživali so v predstavah košarkarskih talentov iz petih držav in bili priča predstavitvi novega športnega copata Luka 2 Lake Bled, ki je odlična promocija gorenjskega bisera, katerega ime… »

Vilfan: Slovenska košarka se v veliki meri preživlja s priljubljenostjo Luke Dončića

Delo 15.09.2023
V Delovem podkastu sta SP v košarki in stanje v slovenski reprezentanci analizirala Peter Vilfan in Eduardo Brozovič. Košarkarsko svetovno prvenstvo je za nami, zdaj prihaja čas za poglobljene analize. V Delovem studiu sta jo opravila legendarni… »

Košarka na jezeru

Gorenjski glas 15.09.2023
Bled – Blejsko jezero bo jutri, v soboto, gostilo enega najbolj edinstvenih košarkarskih dogodkov doslej. Sredi jezera bo namreč postavljeno plavajoče košarkarsko igrišče, ki bo prizorišče Grosbasketovega mednarodnega turnirja 3x3 za mlade… »

Obnovili košarkarsko igrišče in donirali deset tisoč evrov

SiolNET 15.09.2023
Z letošnjo akcijo so v Eurospinu skupaj z Zvezo prijateljev mladine zbrali skupaj deset tisoč evrov za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin. Poleg tega so pri Eurospinu v sodelovanju z Osnovno šolo Zadobrova in s projektom Vesela košarka Jaka… »

Komentar / Med idolatrijo in averzijo

Mladina 15.09.2023
(Ne zastrupite še košarke, lepo prosim). »Zadovoljen sem z delom štaba in selektorja na čelu tega. … Aleksander Sekulić je prvi kandidat (za novega selektorja, op. a.).« — Predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec ne vidi nobenega… »

Ivo Daneu počaščen, igrišče za nove generacije

SiolNET 14.09.2023
V Mariboru so slovesno odprli novo košarkarsko igrišče pri stadionu Ljudski vrt, ki so ga poimenovali po legendi košarke Ivu Daneu. Ta je ponosen, da ga je rojstno mesto tako počastilo, in upa, da bo mesto dalo še kakega vrhunskega košarkarja in… »

Pri stadionu Ljudski vrt odprli košarkarsko igrišče Iva Daneua

RTV Slovenija 14.09.2023
V Mariboru so kljub dežju slovesno odprli novo košarkarsko igrišče pri stadionu Ljudski vrt, ki so ga poimenovali po legendi košarke Ivu Daneu. Ponosen je, da ga je rojstno mesto tako počastilo, in upa, da bo mesto dalo še kakega vrhunskega… »

LeBron sestavlja sanjsko ameriško ekipo za OI 2024

Zurnal24 12.09.2023
Američani so na nedavnem SP ostali brez medalje. Čez leto dni želijo drugačen scenarij. Potem ko so ameriški košarkarji na nedavno končanem svetovnem prvenstvu ostali brez kolajne, te so si nadeli prvaki Nemci, Srbi in Kanadčani, se želijo vrniti… »

Kdo je blestel ob Dončiću in Dragiću v lepotici eurobasketa 2017?

Delo 12.09.2023
V tokratnem kvizu preizkus znanja iz košarke, atletike in tenisa. Športni kviz vsak torek v Delu Pravilne rešitve kviza (5. 9.): 1. B) Ermin Šiljak (8 golov); 2. B) P. Gasol 25,8, Kirilenko 23,2, Nowitzki 22,5; 3. C) Vsak po 3 milijone USD. 1. Ob… »

Ker so prvi na svetu in zadnji v državi, bodo zahtevali prenovo financiranja

Delo 11.09.2023
Košarka je v Nemčiji na zadnjem mestu med 26 športnimi panogami, razvrščenih v model plačevanja.. Predsednik nemške košarkarske zveze DBB Ingo Weiss je po osvojenem naslovu svetovnih prvakov v Manili, ko so v nedeljo za prvo zlato v zgodovini… »

Novice dneva »

NLB s prevzemno ponudbo za avstrijski Addiko

Delo pred 41 minutamiše 1 povezana

Luka utišal kritike, za klicaj k zmagi podelil 'banano'

Zurnal24 pred 4 uramiše 4 povezane

Novomeška Krka podira rekorde

Zurnal24 pred eno uroše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem