Košarka

Primer Tonali je le vrh ledene gore

Delo 21.10.2023
Ena od rakavih ran nogometa so tudi športne stave in v to past sta se ujela tudi italijanska nogometnia reprezentanta Sandro Tonali in Nicolo Zaniolo. V nadaljevanju preberite: Številne pasti prežijo na športnike na poti do zvezd. V panogah, kot so… »

Štirikratni prvak lige NBA je košarki pomahal v slovo

Delo 21.10.2023
Andre Iguodala, 39-letni odlični igralec in štirikrat prvak lige NBA, tudi MVP finalne serije leta 2015, se po 19 sezonah poslavlja od igranja košarke. Andre Iguodala se pri 39 letih poslavlja od aktivne kariere. Po 19 letih v ligi je košarkar, ki je… »

Še lani igral za Zvezdo, zdaj se javil iz zaklonišča, boji se za življenje

Zurnal24 08.10.2023
Košarkar, ki je še minulo sezono nastopal za Crveno zvezdo, se je javil iz zaklonišča v Tel Avivu, katerega je napadel Hamas. Košarkar izraelskega Hapoel Tel Aviva John Holland, ki se ga slovenski ljubitelji košarke najverjetneje spominjajo po… »

Eden največjih hrvaških športnikov ima zdravstvene težave

Zurnal24 07.10.2023
Velikan hrvaške košarke, legendarni Toni Kukoč, se je oglasil z bolniške postelje. Legendarni hrvaški košarkar in nekdanji jugoslovanski reprezentant Toni Kukoč je na družbenih omrežjih objavil fotografijo iz bolnišnice v Chicagu, kjer je… »

Balkanski kotel Aten in Beograda podžiga zanimanje za Evroligo

RTV Slovenija 05.10.2023
Slovenska košarka bo zastopana simbolično tudi v letošnji Evroligi. A najelitnejše evropsko tekmovanje v tem športu obeta vrhunske obračune v izjemnem vzdušju. Nekaj navijaških rekordov je že padlo. Ne bo manjkalo niti priokusa NBA-ja. Osmič… »

Mavericks danes začenjajo sezono, želijo izboljšati predvsem en element

Zurnal24 05.10.2023
Košarkarji ekipe Dallas Mavericks se bodo pomerili z Minnesoto. Moštvi Dallas Mavericks in Minnesota Timberwolves bosta v Abu Dabiju odigrali prvo tekmo v pripravah na NBA sezono 2023/24. Dvoboj se bo pričel ob 18. uri po srednjeevropskem času… »

Glas: Če se bomo povezali na pravi način, bo lahko to zelo lepo videti

RTV Slovenija 02.10.2023
Na začetku leta je Gregor Glas podpisal za Cedevito Olimpijo, z novo sezono pa je tudi del ekipe zmajev, potem ko je drugo polovico pretekle preživel na posoji pri Mornarju iz Bara. Krčan, ki je letos dopolnil 22 let, je z vrstnikom Rokom Radovićem in… »

Zanimive besede: Nivo

Dnevnik 30.09.2023
Nivo je dandanes sila zanimiva beseda. Nivo vode je bil pred nekaj tedni razdiralno visok. Nivo so v začetku tega meseca na svetovnem in evropskem prvenstvu dokazovali domači košarkaši in odbojkaši. Nivo je priročna beseda. Kadar bi radi poudarili… »

Okorn neposreden: To je rak rana slovenske košarke

SiolNET 29.09.2023
Slovenija bo v letošnji sezoni lige ABA stiskala pesti za dva predstavnika. Poleg Cedevite Olimpije bo po sezoni v drugoligaški konkurenci znova nastopala tudi Krka, ki jo prvi obračun jadranskega tekmovanja čaka v ponedeljek v Beogradu. Strateg… »

Slovenski košarkar šokiral: "Sprejel sem težko odločitev"

Zurnal24 27.09.2023
Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant je nenadoma končal svojo profesionalno kariero. Slovenski organizator igre Žan Mark Šiško se pri 26 letih poslavlja od profesionalne košarke. Presenetljivo odločitev je 191 cm visoki branilec sporočil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem