Košarka

Olimpija še nikoli ni tako slabo začela sezone v Evropi

RTV Slovenija 30.11.2023
Klavrno so košarkarji Cedevite Olimpije opravili s prvo polovico rednega dela Evropskega pokala. Devet tekem in devet porazov je tudi najslabši začetek evropske sezone v zgodovini ljubljanskega kluba. Čeprav so zmaji našli zmagoviti ritem v Ligi ABA… »

Slovenski reprezentant razblinil vse dvome

SiolNET 28.11.2023
Slovenski košarkarji so v ponedeljek zvečer dobili nasprotnike na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre, ki se bo odvil med 2. in 7. julijem prihodnje leto. Če ples kroglic Slovencem ni bil pretirano naklonjen, pa bodo slovenske ljubitelje… »

Neverjeten preobrat

SiolNET 27.11.2023
V noči na ponedeljek je bilo v košarkarski ligi pestro, saj so ljubitelji košarke lahko gledali osem obračunov. Zelo zanimivo je bilo na tekmi med Milwaukee Bucks in Portland Trail Blazers, potem ko je Milwaukeeju uspel preobrat sezone. Sportal Tekma… »

Nanine karikature: Pavle Andrejašič, legenda domžalske košarke

Domžalec 24.11.2023
Prišel je petek in z njim nova karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo angleške filmske igralke Emme Thompson, danes pa je na vrsti karikatura legende… »

Dallas z Dončićem v zadnji četrtini zapravil +20, a se le izvlekel

SiolNET 22.11.2023
Ljubitelji košarke so dan pred zahvalnim dnevom v ligi NBA spremljali kar 14 tekem. Košarkarji Dallasa so prekinili niz dveh zaporednih porazov. V gosteh so premagali Los Angeles Lakers. Čeprav se je Dallas spogledoval z zanesljivo zmago, saj je v… »

Novak Đoković se je zahvalil Dončiću

SiolNET 20.11.2023
Novak Đoković, eden najboljših teniških igralcev vseh časov, se je ob zadnjem velikem uspehu zahvalil tudi slovenskemu košarkarju Luki Dončiću. "Hvala za podporo, brat moj," je zapisal teniški zvezdnik. Sportal Đoković do velikega rekorda Ne… »

Popolno indoor igrišče: Nove dimenzije dvoranskih športov v Rovinju in Vrsarju

Dnevnik 15.11.2023
Pod mediteranskim nebom na obali Istre, Rovinj in Vrsar že generacije ustvarjata kombinacijo gostoljubja in vrhunske športne infrastrukture za aktivne obiskovalce, ki se ji ne morete upreti. Ti idilični istrski mesti od nedavnega ponujata posebno… »

Namesto košarkarske žoge je vzela lopar, seveda pa navija za Dallas

Delo 13.11.2023
Ela Nala Milić je članica naše teniške reprezentance, ki je zdaj med štirimi najboljšimi na svetu. Občuduje Novaka Đokovića in Sereno Williams. V nadaljevanju preberite: Tokrat predstavljamo našo obetavno teniško igralko Elo Nalo Milić, katere… »

Kdo je opozoril nase, ko je poniknil Michael Jordan?

Delo 07.11.2023
V tokratnem kvizu različno zahtevna vprašanja iz sveta nogometa in košarke. Tokratni športni kviz prinaša vprašanja iz sveta nogometa in mednarodne košarke. Na svoj račun boste prišli poznavalci slovenskega nogometa, predvsem zanimivih bojev iz… »

Popolno indoor igrišče

RTV Slovenija 06.11.2023
Rovinj in Vrsar sta razvila posebno ponudbo za ljubitelje dvoranskih športov z izgradnjo sodobnih športnih dvoran in igrišč. Sodelovanje med turističnimi skupnostmi, športnimi in hotelskimi podjetji je omogočilo ustvarjanje dinamične… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem