Koronavirus

Bidnova vlada pripravila načrt za cepljenje otrok od 5 do 11 let

Primorske pred 28 minutami
Vlada ameriškega predsednika Josepha Bidna je objavila svoj načrt za cepljenje otrok, starih od pet do enajst let s cepivom Pfizerja proti covidu-19. Cepili bi jih s tretjino odmerka za odrasle. To se bo sicer začelo šele po odobritvi Uprave za hrano… »

Protestniki ne upoštevajo policije, nad Ljubljano kroži helikopter

Slovenske novice pred eno uro
Možje v modrem so okoli 17.45 shod razpustili, a udeležencev to ni ustavilo. Protest proti vladnim ukrepom za zajezitev širjenje koronavirusa in pogoja preboleli, cepljeni, testirani (PCT) se je tokrat začel na Kongresnem trgu. Zadnjih nekaj tednov so… »

VISOK SMRTNI DAVEK: Za koronavirusom v Sloveniji umrlo že več kot 5000 ljudi

Regional pred eno uro
Število umrlih bolnikov s covidom-19 je v Sloveniji preseglo mejo 5000, kažejo podatki vlade. Prvi covidni bolnik je v Sloveniji umrl 14. marca lani, v prvem epidemičnem valu je skupaj umrlo nekaj več kot sto ljudi. Največji smrtni davek je covid-19… »

Protest zoper protikoronske ukrepe tokrat na Kongresnem trgu

Primorske pred 40 minutami
Protest proti vladnim ukrepom za zajezitev širjenje koronavirusa in pogoja preboleli, cepljeni, testirani (PCT) se je tokrat začel na Kongresnem trgu. Zadnjih nekaj tednov so se protestniki zbirali na Trgu republike, ki pa je bil danes zaradi… »

Pozitivni na hitrem, pa niste šli na PCR-test? Pozor, inšpektorat že preverja

Slovenske novice pred eno uro
Globa za kršitev znaša od 400 do 4000 evrov. Zdravstveni inšpektorat je bil seznanjen z večjim številom posameznikov, ki naj kljub pozitivnemu rezultatu hitrega testa na novi koronavirus nato ne bi opravili PCR-testa, na katerega so bili napoteni. Po… »

Inšpektorat preverja primere, ko pozitivni na hitrih testih niso opravljali PCR-testa

24ur pred eno uro
Zdravstveni inšpektorat je bil seznanjen z večjim številom posameznikov, ki naj kljub pozitivnemu rezultatu hitrega testa na novi koronavirus nato ne bi opravili PCR-testa, na katerega so bili napoteni. Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno… »

Krek: Epidemije še ni konec, morda prihaja nova različica

Primorske pred dvema urama
Epidemije covida-19 ni konec, čeprav se nekateri obnašajo, kot da jo je, a virus je še vedno prisoten in je visoko kužen, zlasti v zimskem času, zato se povečuje število okuženih, hospitaliziranih in umrlih, žal pa prepočasi število cepljenih… »

Krek: Epidemije še ni konec, morda prihaja nova različica

Dnevnik pred dvema urama
Epidemije covida-19 ni konec, čeprav se nekateri obnašajo, kot da jo je, a virus je še vedno prisoten in je visoko kužen, zlasti v zimskem času, zato se povečuje število okuženih, hospitaliziranih in umrlih, žal pa prepočasi število cepljenih… »

Tudi do 4000 evrov globe za tiste, ki po pozitivnem HAT testu ne gredo na PCR

Svet24 pred dvema urama
Inšpektorat preverja primere, ko pozitivni na hitrih testih niso opravljali PCR-testa. Zdravstveni inšpektorat je bil seznanjen z večjim številom posameznikov, ki naj kljub pozitivnemu rezultatu hitrega testa na novi koronavirus nato ne bi opravili… »

2145 novih okužb. Krek: Epidemije ni konec, v Veliki Britaniji še bolj kužna različica

24ur pred dvema urama
V torek so ob opravljenih 7367 PCR-testih potrdili 2145 novih okužb z novim koronavirusom. Opravljenih je bilo tudi 20.685 hitrih antigenskih testov, ki jih preverjajo še s PCR-testi. Delež pozitivnih testov je v torek znašal 29,1 odstotka. Trenutno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem