Makedonija

Pravoslavni verniki praznujejo veliko noč

RTV Slovenija pred 30 minutami
Pravoslavni verniki danes praznujejo veliko noč. Skupaj z njimi praznujejo še pravoslavni verniki v Črni gori, Severni Makedoniji, Rusiji in Gruziji, pa tudi v jeruzalemski, antiohijski, aleksandrijski in carigrajski patriarhiji. Danes veliko noč, ko… »

Na otroškem turnirju pretep staršev, eden od otrok poškodovan

Zurnal24 pred 3 dnevi
V prvem planu je bilo tokrat početje staršev in ne otrok na igrišču. V srbskem Zlatiboru v zadnjih letih tradicionalno organizirajo nogometni turnir za mlajše kategorije, na tokratnem Zlatibor pokalu so se merili mladi nogometaši od osmega do 14… »

Slovenec s sinove postelje za lase zvlekel ženo, zasijalo je jeklo

Necenzurirano pred 6 dnevi
Na avstrijskem Koroškem sta se v soboto srdito sprla zakonca, Slovenec in Makedonka. Tekla je kri, a se na srečo za nikogar ni razpletlo usodno. Kriminalka se je odvila na območju okraja Celovec-dežela, upravne tvorbe na jugu avstrijske Koroške, ki… »

Irena Joveva: »Sploh mi ne pride na misel, da bi se bala Marjana Šarca ali kogarkoli drugega«

Necenzurirano pred 7 dnevi
Irena Joveva se je kot evropska poslanka najbolj izpostavila v boju za slovenske prevode na spletnih digitalnih platformah. Problema se je lotila, ko njen oče z vnukinjo na enem od programov ni mogel gledati risanke, ker ni bila sinhronizirana v… »

Umor 14-letne Vanje: Očeta, ki naj bi bil vpleten v ugrabitev, premestili v hišni pripor

Necenzurirano pred 8 dnevi
V Severni Makedoniji so konec lanskega leta umorili Vanjo Gorčevsko, 14-letnica, ki je 27. novembra v Skopju izginila na poti v šolo, je bila najdena mrtva v bližini vasi Orman na obrobju makedonske prestolnice. Kot je pokazala preiskava, je bila… »

Umor 14-letne Vanje: očeta, ki naj bi naročil ugrabitev, premestili v hišni pripor

Dnevnik pred 9 dnevi
Konec lanskega novembra so v Severni Makedoniji umorili štirinajstletno Vanjo Gorčevsko, v dejanje pa naj bi bil zaradi pogoltnosti vpleten tudi njen oče. Po več mesecih pripora so mu zdaj odobrili hišni pripor. Vanja Gorčevska je na poti v šolo… »

V prvem krogu predsedniških volitev v Severni Makedoniji presenetljiva zmaga opozicijske kandidatke

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Prvi krog predsedniških volitev v Severni Makedoniji se je končal z zmago kandidatke opozicijskega VMRO DMPNE Gordane Siljanovske Davkove, ki je dobila 40 odstotkov glasov in se bo v drugem krogu pomerila z aktualnim predsednikom Stevom Pendarovskim… »

V Severni Makedoniji v prvem krogu slavi kandidatka opozicije

Delo pred 10 dnevi
Ker nihče od kandidatov ni dobil absolutne večine glasov, bo 8. maja potekal drugi krog, hkrati z rednimi parlamentarnimi volitvami. V sredinem prvem krogu predsedniških volitev v Severni Makedoniji je prepričljivo zmagala kandidatka opozicijske… »

Na predsedniških volitvah v Severni Makedoniji vodi kandidatka opozicije

Delo pred 10 dnevi
Po 68 odstotkih preštetih glasov vodi Gordana Siljanovska Davkova, na drugem mestu je sedanji predsednik Stevo Pendarovski. Na današnjih predsedniških volitvah v Severni Makedoniji po 68 odstotkih preštetih glasov vodi kandidatka opozicijske stranke… »

IZOLAN ODLIČEN NA EVROPSKEM POKALU: V orožju meč osvojil končno peto mesto (FOTO)

Regional pred 11 dnevi
V soboto, 20. aprila, je potekal v Osijeku na Hrvaškem Evropski pokal EFC v sabljanju v orožju meč, v kategoriji do štirinajst let. V konkurenci približno petdesetih najbolj zagnanih mladih evropskih sabljačev je Izolan Alexander Hajdin osvojil… »

Novice dneva »

S cisterno zapeljal s ceste, voznik ukleščen v vozilu

Zurnal24 pred 7 minutamiše 4 povezane

Začenjajo se obnovitvena dela, pričakujte zastoje

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Prvaki v zaostanku

Zurnal24 pred 7 minutamiše 3 povezane

Kitajci razkrili načrte, ki jih imajo v Srbiji

Zurnal24 pred 54 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem