MotoGP

Alex Marquez najhitrejši na šprintu

SiolNET 05.08.2023
Španec Alex Marquez (Ducati) je zmagovalec šprinterske preizkušnje kraljevskega razreda motoGP na dirki svetovnega prvenstva v motociklizmu za veliko nagrado Velike Britanije v Silverstonu. Drugi je bil Italijan Marco Bezzecchi (Ducati), tretji pa… »

Ob polomu velikih slavje mlajšega Marqueza

Delo 05.08.2023
Španec Alex Marquez je bil najhitrejši na sprinterski preizkušnji razreda motoGP za veliko nagrado Velike Britanije v Silverstonu. Španec Alex Marquez (Ducati) je zmagovalec sprinterske preizkušnje kraljevskega razreda motoGP na dirki svetovnega… »

Rins se je odločil za menjavo ekipe

SiolNET 02.08.2023
Španski motociklist Alex Rins se je odločil za menjavo ekipe. V svetovnem prvenstvu v kraljevskem razredu motoGP bo od naslednjega leta dirkal pri Yamahi, katere član je Fabio Quartararo. Rins bo pri Yamahi zamenjal Italijana Franca Morbidellija, ki mu… »

Zaslužki dirkačev v razredu motoGP: Marquez daleč pred vsemi

Dnevnik 29.07.2023
Nekdanji motociklistični svetovni prvak Marc Marquez je najbolje plačani mož v karavani razreda motoGP, krepko za njim so po letnih zaslužkih ostali konkurenti v tem razredu. Visoke standarde je, kar se tiče zaslužkov v najelitnejšem… »

Zrušena in razbita rekord in trofeja iz porcelana

Delo 24.07.2023
Vse več dirkačev samozadovoljnih, a Max Verstappen je tudi z zmago na dirki za VN Madžarske dokazal, da trdno stoji na stvarnih tleh. V nadaljevanju preberite: Kakšna je razlika med formulo 1 in motociklizmom, denimo njegovim elitnim razredom motoGP… »

Naslednje leto 24 dirk F1, prvi dve v soboto

SiolNET 05.07.2023
Čeprav so letos odpeljali šele devet od 22 dirk formule 1, pa je vodstvo tekmovanja že objavilo koledar za sezono 2024. Potrdil ga je tudi motošportni svet Mednarodne avtomobilistične zveze (FIA). Na njem je 24 dirk, med njimi tudi Šanghaj in Imola… »

Ko je motoGP kriv, da so dirkači F1 izpadli amatersko

SiolNET 04.07.2023
Po VN Avstriji, deveti dirki sezone formule 1, se največ govori o množici izrečenih kazni zaradi dirkanja prek roba steze in o premoči ekipe Red Bull, ki ji kar ni videti konca. FIA je krivdo za toliko kazni prevalila na organizatorja oziroma Red Bull… »

Bagnaia vzbuja pozornost tudi s posebno tetovažo

Delo 26.06.2023
Italijanski motociklistični zvezdnik je na najboljši poti k drugemu zaporednemu naslovu svetovnega prvaka v razredu motoGP. Italijanski motociklistični šampion Francesco Bagnaia (Ducati) ne skriva svoje naklonjenosti do proge v Assnu, kjer je včeraj… »

Marc Marquez spet ne bo dirkal

SiolNET 25.06.2023
Španski motociklist Marc Marquez bo zaradi poškodbe izpustil dirko za VN nagrado Nizozemske v Assnu. Šestkratni svetovni prvak v najmočnejšem razredu motoGP še ni nared za dirkanje po zlomu rebra pred tednom dni. "Kot veste v Assen nisem prispel… »

Branilec naslova do četrte zmage v sezoni

SiolNET 25.06.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Nizozemske v Assnu v kraljevskem razredu motoGP. Na osmi dirki leta je zmagal četrtič. Na drugem mestu je končal njegov rojak Marco Bezzecchi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem