MotoGP

Dirko skrajšali, Martin z novo zmago še bliže prvaku

SiolNET 01.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je v razredu motoGP zmagal na VN Japonske v Motegiju. V zaradi dežja prekinjeni dirki je imel pred vodilnim v seštevku za svetovno prvenstvo in branilcem naslova, Italijanom Francescom Bagnaio (Ducati)… »

Martin le še tri točke za Bagnaio, prve stopničke letos za Marqueza

RTV Slovenija 01.10.2023
Jorge Martin je zmagovalec dirke za VN Japonske v razredu MotoGP, ki se je zaradi slabega vremena končala predčasno. Drugo mesto je osvojil Franceso Bagnaia, tretji pa je bil Marc Marquez, kar so njegove 140. stopničke v svetovnem prvenstvu. Dirkače… »

Špancu deževna dirka, ki mu ni prinesla vseh točk

Delo 01.10.2023
Jorge Martin je v kraljevskem razredu motoGP zmagal na VN Japonske v Motegiju. Vodilni v skupnem seštevku Francesco Bagnaio ima le tri točke prednsoti. Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je v kraljevskem razredu motoGP zmagal na veliki… »

#video Jorge Martin dobil zaradi dežja skrajšano VN Japonske

Dnevnik 01.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je v kraljevskem razredu motoGP zmagal na veliki nagradi Japonske v Motegiju. V zaradi dežja prekinjeni dirki je imel pred vodilnim v seštevku za svetovno prvenstvo in branilcem naslova, Italijanom… »

Jorge Martin le še osem točk za prvakom

Delo 30.09.2023
Španec je dobil kvalifikacije in šprintersko dirko za VN Japonske. Bagnaia: V nedeljo bo drugačna zgodba. Španec Jorge Martin (Ducati-Pramac) ima za sabo popolno jutro v Motegiju na Japonskem, ki bo jutri gostil veliko nagrado motoGP. Španec je dobil… »

Martin v Motegiju dobil sprintersko dirko

RTV Slovenija 30.09.2023
Španec Jorge Martin (Ducati-Pramac) ima za sabo popolno jutro v Motegiju na Japonskem, ki bo jutri gostil veliko nagrado MotoGP. Španec je davi dobil kvalifikacije in si priboril prvo startno mesto, nato je dobil še sprintersko dirko. Za Martina je… »

Martin zrušil Lorenzov rekord na stezi v Motegiju

Zurnal24 30.09.2023
Španski motociklist Jorge Martin si je privozil najboljši startni položaj pred nedeljsko dirko v Motegiju. Španski motociklist Jorge Martin je zmagovalec kvalifikacij velike nagrade Japonske v Motegiju. Voznik ducatija, drugi v seštevku svetovnega… »

Martin se je močno približal Bagnaii

Dnevnik 24.09.2023
Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega motociklističnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na novem prizorišču v indijskem Buddhu. Vodilni v skupnem seštevku in branilec naslova, Italijan Francesco Bagnaia (Ducati)… »

Bezzecchi zmagovalec premierne VN Indije

RTV Slovenija 24.09.2023
Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega motociklističnega prvenstva v elitnem razredu MotoGP na novem prizorišču v Buddhu v Indiji. Drugi je bil Španec Jorge Martin (Pramac Ducati), tretji pa Francoz Fabio Quartararo… »

Bezzecchi slavil, po padcu Bagnaie na vrhu vse bolj vroče

SiolNET 24.09.2023
Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega motociklističnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na novem prizorišču v indijskem Buddhu. Drugi je bil Španec Jorge Martin (Pramac Ducati). Vodilni v seštevku SP in branilec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem