MotoGP

Grd padec, prvak na rentgen, zmaga Espargaroju

SiolNET 03.09.2023
Španec Aleix Espargaro (Aprilia) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v Barceloni v razredu motoGP. Dirko je ob prvem štartu zaznamoval tudi grd padec svetovnega prvaka Francesca Bagnaie, dirkača Ducatija so morali z reševalnim… »

Zmaga Espargaroja in grd padec Bagnaie

Delo 03.09.2023
Italijanskega motociklističnega zvezdnika so po nesreči na dirki za veliko nagrado v razredu motoGP odpeljali na pregled v bolnišnico. Španski motociklistični as Aleix Espargaro (Aprilia) je v svojo korist odločil dirko za svetovno prvenstvo v… »

Grd padec Bagnaie in zmaga Espargaroja

RTV Slovenija 03.09.2023
Španec Aleix Espargaro (Aprilia) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v Barceloni v razredu motoGP. Dirko je ob prvem startu zaznamoval tudi grd padec svetovnega prvaka Francesca Bagnaie, ki so ga z rešilcem prepeljali v bolnišnico… »

Svetovni prvak obležal na stezi, dirka prekinjena

Zurnal24 03.09.2023
Bagnaia po padcu v Barceloni v bolnišnici na dirkališču. Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Francesco Bagnaia je v prvem krogu dirke v Barceloni grdo padel in so ga morali prepeljati na pregled v bolnišnico na dirkališču. Preizkušnjo za… »

V Barceloni grd padec Bagnaie in zmaga Aleixa Espargaroja

Dnevnik 03.09.2023
Španec Aleix Espargaro (Aprilia) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v Barceloni v razredu motoGP. Dirko je ob prvem startu zaznamoval tudi grd padec svetovnega prvaka Francesca Bagnaie, dirkača Ducatija so morali z reševalnim… »

Bagnaia najboljši v kvalifikacijah, Espargaru šprint

Delo 02.09.2023
Italijan in Španec najhitrejša v sobotnem delu VN Katalonije. Svetovni prvak in vodilni v letošnjem seštevku svetovnega prvenstva motociklistov Italijan Francesco Bagnaia je bil najhitrejši v današnjih kvalifikacijah razreda motoGP v Barceloni. S… »

Bagnaia z rekordom na "pole", šprinta pa ni dobil

SiolNET 02.09.2023
Svetovni prvak in vodilni v letošnjem seštevku svetovnega prvenstva motoGP Francesco Bagnaia je bil najhitrejši na kvalifikacijah v Barceloni. Ga je pa Aleix Espargaro premagal na šprinterski dirki. Vseeno bo italijan glavno nedeljsko dirko začel s… »

AMD Domžale zadovoljni z izvedeno dirko na Vranskem

Domžalec 30.08.2023
67 dirkačev iz osmih evropskih držav je nastopilo na moto dirki, katero je v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem organiziralo Avto moto društvo Domžale. Potegovali so se za točke prvenstva Slovenije, prvenstva Hrvaške in mednarodnega tekmovanja… »

Italijan tudi drugi dan zapored nepremagljiv

Delo 20.08.2023
V Spielbergu je tako v soboto kot tudi v nedeljo blestel Ducatijev adut Francesco Bagnala. Naslednja dirka čez dva tedna v Barceloni. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije na… »

Italijan še enkrat več nezaustavljiv

SiolNET 20.08.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije na Spielbergu. Na tem prizorišču je tako zmagal še drugič po sobotni sprinterski dirki. Danes sta za njim najmanj zaostala Južnoafričan… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem