MotoGP

Boj za naslov prvaka postal še bolj vroč

Zurnal24 10.09.2023
Motociklisti razreda motoGP so se merili na dirki za VN San Marina. Španec Jorge Martín (Pramac Ducati) je zmagovalec motociklistične dirke svetovnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na preizkušnji za VN San Marina v Misanu. Drugi je bil Italijan… »

Martin v Misanu še enkrat na vrhu

Delo 10.09.2023
Jorge Martin je po sobotni šprinterski dobil še nedeljsko veliko nagrado motoristov v razredu motoGP. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec motociklistične dirke svetovnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na preizkušnji za VN San… »

Martinu v Misanu dvojček zmag, Bagnaia še enkrat tretji

RTV Slovenija 10.09.2023
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec motociklistične dirke svetovnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na preizkušnji za VN San Marina v Misanu. Drugi je bil Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46), tretji pa svetovni prvak, njegov rojak… »

Martin dobil šprintersko dirko, Bagnaia tretji

Delo 09.09.2023
Jorge Martin je zmagovalec šprinterske dirke motoGP za VN San Marina v Misanu. Drugi je bil Marco Bezzecchi, tretji pa Francesco Bagnaia. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec šprinterske dirke motociklistov elitnega razreda motoGP na… »

Sprinterska dirka motociklistov Martinu, Bagnaia tretji

Dnevnik 09.09.2023
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec sprinterske dirke motociklistov elitnega razreda motoGP na preizkušnji za VN San Marina v Misanu. Drugi je bil Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46), tretji pa svetovni prvak, njegov rojak Francesco… »

Obeta se odmeven prestop Marca Marqueza

Delo 08.09.2023
Španski motociklistični zvezdnik naj bi po dolgih enajstih letih zapustil Hondo, čeprav ga pogodba z japonsko ekipo veže še prihodnjo sezono. Najboljši cestno-hitrostni motoristi so se iz Barcelone preselili v Misano, kjer bo pojutrišnjem na… »

Pravi mali čudež Francesca Bagnaie

Delo 07.09.2023
Italijanski motociklistični šampion po grozljivem nedeljskem padcu v Barceloni prejel zeleno luč za nastop na veliki nagradi ta konec tedna v Misanu. Italijanski motociklistični zvezdnik Francesco Bagnaia (Ducati), ki je minulo nedeljo grdo padel v… »

Bagnaia: To ni bilo normalno, imel sem velikansko srečo

Delo 05.09.2023
Italijanski motociklistični zvezdnik po grozljivem padcu upa, da bo lahko nastopil na nedeljski dirki za veliko nagrado San Marina. Italijanski motociklistični šampion Francesco Bagnaia je imel velikansko srečo v nesreči na nedeljski dirki za… »

Bastianini na operacijo, Bagnaia je imel več sreče

SiolNET 05.09.2023
Tovarniška ekipa Ducati v prvenstvu motoGP je sporočila, da je nedeljski padec na dirki v Barceloni njihovega dirkača Eneo Bastianiija za dlje časa poslal na bolniško. Italijan je moral na operacijo gležnja, manjkal bo vsaj na treh dirkah. Njegov… »

Svetovni prvak odnesel celo kožo, njegov rojak ni imel te sreče

Zurnal24 05.09.2023
V skupinski nesreči na dirki razreda motoGP v Barceloni se je težje poškodoval dirkač Dutacija Enea Basitanini. Več sreče je imel svetovni prvak Francesco Bagnaia, ki jo je v padcu po lastni napaki odnesel z lažjimi poškodbami. Motociklistično… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem