MotoGP

Bezzecchi zmagovalec premierne VN Indije

RTV Slovenija 24.09.2023
Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega motociklističnega prvenstva v elitnem razredu MotoGP na novem prizorišču v Buddhu v Indiji. Drugi je bil Španec Jorge Martin (Pramac Ducati), tretji pa Francoz Fabio Quartararo… »

Bezzecchi slavil, po padcu Bagnaie na vrhu vse bolj vroče

SiolNET 24.09.2023
Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega motociklističnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na novem prizorišču v indijskem Buddhu. Drugi je bil Španec Jorge Martin (Pramac Ducati). Vodilni v seštevku SP in branilec… »

Italijan najboljši na indijski dirki, Španec zdaj tik za prvakom

Delo 24.09.2023
Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega motociklističnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na novem prizorišču v indijskem Buddhu. Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega motociklističnega prvenstva… »

Martinu šprint, Bezzecchiju kvalifikacije, Marquez z zlomljenimi rebri

SiolNET 23.09.2023
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec šprinterske dirke razreda motoGP svetovnega prvenstva na novem prizorišču v indijskem Buddhu. Drugi je bil branilec naslova in vodilni v letošnji sezoni, Italijan Francesco Bagnaia (Ducati), tretji pa… »

Martin v Indiji najhitrejši na sprinterski dirki

RTV Slovenija 23.09.2023
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec sprinterske dirke razreda MotoGP motociklističnega svetovnega prvenstva na novem prizorišču v Buddhu v Indiji. Drugi je bil branilec naslova in vodilni v letošnji sezoni, Italijan Francesco Bagnaia… »

Sebastian Vettel v primežu misli o Dortmundu in čebelah

Delo 22.09.2023
Max Verstappen bo na Japonskem nadaljeval pot k novi lovoriki. Indijci dočakali elito motociklizma, v lovu na naslov najbolje kaže Francescu Bagnaii. V nadaljevanju preberite: Avtomoto kolesje se vrti naprej, junaki navijačev so zdaj daleč od Evrope… »

Martin Misano zapušča z dvojčkom zmag, prvak znova tretji

SiolNET 10.09.2023
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec motociklistične dirke svetovnega prvenstva v razredu motoGP na preizkušnji za VN San Marina v Misanu. Drugi je bil Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46), tretji pa svetovni prvak, njegov rojak… »

Boj za naslov prvaka postal še bolj vroč

Zurnal24 10.09.2023
Motociklisti razreda motoGP so se merili na dirki za VN San Marina. Španec Jorge Martín (Pramac Ducati) je zmagovalec motociklistične dirke svetovnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na preizkušnji za VN San Marina v Misanu. Drugi je bil Italijan… »

Martin v Misanu še enkrat na vrhu

Delo 10.09.2023
Jorge Martin je po sobotni šprinterski dobil še nedeljsko veliko nagrado motoristov v razredu motoGP. Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec motociklistične dirke svetovnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na preizkušnji za VN San… »

Martinu v Misanu dvojček zmag, Bagnaia še enkrat tretji

RTV Slovenija 10.09.2023
Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je zmagovalec motociklistične dirke svetovnega prvenstva v elitnem razredu motoGP na preizkušnji za VN San Marina v Misanu. Drugi je bil Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46), tretji pa svetovni prvak, njegov rojak… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem