MotoGP

Italijan tudi drugi dan zapored nepremagljiv

Delo 20.08.2023
V Spielbergu je tako v soboto kot tudi v nedeljo blestel Ducatijev adut Francesco Bagnala. Naslednja dirka čez dva tedna v Barceloni. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije na… »

Italijan še enkrat več nezaustavljiv

SiolNET 20.08.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije na Spielbergu. Na tem prizorišču je tako zmagal še drugič po sobotni sprinterski dirki. Danes sta za njim najmanj zaostala Južnoafričan… »

Srečen konec tedna za italijanskega asa

Zurnal24 20.08.2023
Bagnaia v Avstriji dobil še klasično preizkušnjo motoGP. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije na Spielbergu. Na tem prizorišču je tako zmagal še drugič po sobotni… »

Bagnaia v Spielbergu dobil še klasično preizkušnjo

RTV Slovenija 20.08.2023
Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec nedeljske preizkušnje svetovnega prvenstva v motociklizmu za VN Avstrije v Spielbergu. Na tem prizorišču je tako zmagal še drugič po sobotni sprinterski dirki. Danes sta za njim najmanj zaostala Južnoafričan… »

Bagnaia do zmage na sprinterski dirki v Avstriji

Dnevnik 19.08.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec današnje sprinterske motociklistične preizkušnje razreda motoGP za točke svetovnega prvenstva za veliko nagrado Avstrije v Spielbergu. Drugi je bil Brad Binder iz Južne Afrike (KTM), tretji pa Španec… »

Svetovni prvak napada novo zmago

Delo 19.08.2023
Francesco Bagnaia (Ducati) najhitrejši v kvalifikacijah in v šprinterski dirki za veliko nagrado Avstrije v razredu motoGP v Spielbergu. Italijanski motociklistični as Francesco Bagnaia (Ducati) si je pridirkal najboljši štartni položaj za veliko… »

Bagnaia do zmage na sprinterski dirki v Avstriji

SiolNET 19.08.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec današnje sprinterske motociklistične preizkušnje razreda motoGP za točke svetovnega prvenstva za veliko nagrado Avstrije v Spielbergu. Drugi je bil Brad Binder iz Južne Afrike (KTM), tretji pa Španec… »

Španec v zadnjem krogu prehitel Italijana in zmagal

SiolNET 06.08.2023
Španec Aleix Espargaro (Aprilia) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v razredu motoGP v Silverstonu. V zadnjem krogu je za zmago prehitel vodilnega v seštevku sezone Italijana Francecsa Bagnaio (Ducati), tretji je bil Južnoafričan… »

Espargaro po prehitevanju v zadnjem krogu osvojil Silverstone

RTV Slovenija 06.08.2023
Španski motociklist Aleix Espargaro (Aprilia) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v razredu motoGP v Silverstonu. Drugi je bil vodilni v seštevku sezone Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) in tretji Južnoafričan Brad Binder (KTM). Espargaro, ki… »

Espargaro zmagovalec Silverstona, Bagnaia povečal prednost

Delo 06.08.2023
Aleix Espargaro je zmagovalec dirke v razredu motoGP v Silverstonu. V zadnjem krogu je za zmago prehitel Francecsa Bagnaio. Španec Aleix Espargaro (Aprilia) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v razredu motoGP v Silverstonu. V zadnjem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem