NBA

Tik pred četrto tekmo šok za Los Angeles Clippers

Zurnal24 pred 20 dnevi
Los Angeles Clippers bodo na četrti tekmi morali nastopiti brez svojega prvega zvezdnika. Košarkarji Dallas Mavericks so na tretji tekmi uvodnega kroga končnice v severnoameriški ligi NBA premagali Los Angeles Clippers s 101:90 in povedli v zmagah z… »

LeBron in druščina so se rešili metle, Oklahoma do vodstva s 3:0

Zurnal24 pred 20 dnevi
Košarkarji Los Angeles Lakers so ponoči v konferenčnem četrtfinalu zahodne konference v severnoameriški ligi NBA doma s 119:108 premagali Denver Nuggets in dosegli prvo zmago v seriji na štiri zmage, v kateri zdaj Denver vodi s 3:1. Oklahoma City… »

Nikola Jokić primerjal košarko s konjskimi dirkami

Delo pred 20 dnevi
Prvakom iz Denverja se je tokrat zataknilo, njihovi tekmeci Los Angeles Lakers so izid uvodnega kola četrtfinala v zmagah znižali na 1:3. Košarkarji Los Angeles Lakers so v konferenčnem četrtfinalu zahodne konference v severnoameriški ligi NBA doma… »

Ima Luka super vid? Poglejte posnetek

Zurnal24 pred 20 dnevi
Američani končnico lige NBA spremljajo veliko bolj podrobno kor redni del lige. Eden tistih, ki je zadnja dva meseca pod drobnogled vzel Dallas Mavericks in Luko Dončića, je analitik in nekdanji košarkar Tim Legler. Na primeru iz 3. tekme končnice… »

Neverjetno, kaj so Mavsi storili Westbrooku, ta se je znesel nad Dončićem

Zurnal24 pred 21 dnevi
Eden najboljših košarkarjev vseh časov se je na tretji tekmi končnice med Dallas Mavericks in LA Clippers pokazal v zelo slabi luči. Košarkarji Dallas Mavericks so ob zmagi na tretji tekmi prvega kroga končnice (101:90) povsem onemogočili (!)… »

Dončić takoj opazil VIP gosta, tako je izgledal njun pozdrav

Zurnal24 pred 21 dnevi
Luko Dončića je ob zmagi Dallasa nad Clippersi z roba igrišča spremljal prav poseben gost. Košarkarji Dallas Mavericks so na tretji tekmi uvodnega kroga končnice premagali Los Angeles Clippers (101:90) in v seriji z manj znano zasedbo iz mesta… »

#video Dallas z Dončićem premagal LA Clippers

Dnevnik pred 21 dnevi
Košarkarji Dallas Mavericks so na tretji tekmi uvodnega kroga končnice v severnoameriški ligi NBA premagali Los Angeles Clippers s 101:90 in povedli v zmagah z 2:1. Slovenski as Luka Dončić je bil prvi strelec tekme z 22 točkami, prispeval je še 10… »

Z Dončićem in trdo obrambo Dallas do nove zmage

Delo pred 21 dnevi
Košarkarji moštva Dallas Mavericks so tudi na tretji tekmi uvodnega dela končnice lige NBA ugnali Los Angeles Clippers. Luka Dončić je bil najboljši strelec. Košarkarji moštva Dallas Mavericks so na tretji tekmi uvodnega kroga končnice v… »

Poškodovani Embiid do norega dosežka, hude težave za LeBrona in druščino

Zurnal24 pred 22 dnevi
Zvezdnik ekipe iz Philadelphie Joel Embiid je v četrtek dosegel 50 točk in moštvo 76ers popeljal do pomembne zmage s 125:114 nad New York Knicks v prvem krogu končnice severnoameriške košarkarske lige. Sixers so v končnici vzhodne konference lige… »

Jezernikom grozi metla branilcev naslova

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Košarkarji Los Angelesa so tretjič zapored zapravili dvomestno prednost in izgubili enajsto medsebojno tekmo proti Denverju (105:112), ki v prvem krogu končnice Lige NBA vodi že s 3:0. Philadelphia in Orlando sta znižala zaostanek na 1:2. Branilci… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem