NBA

Nenavadna poteza 76-ers pred obračunom z Knicks: Tega ne smemo dovoliti

Zurnal24 pred 16 dnevi
Pri Philadelphiji 76-ers bodo za odločilni dvoboj delili vstopnice. Philadelphia velja za košarkarsko mesto, navijači ekipe 76-ers pa za ene najzahtevnejših v ligi NBA. Kljub običajno veliki podpori pa so na zadnjem obračunu domači košarkarji… »

Ko ne steče met za tri točke, lahko Dončić čara tudi v raketi

Delo pred 16 dnevi
Dallas je s prepričljivo zmago na peti tekmi povedel v seriji s 3:2 in ima 84 odstotkov možnosti, da napreduje. A serija še zdaleč ni odločena. V nadaljevanju preberite: Trda obramba je bila ključ do uspeha Dallasa v zadnjem mesecu rednega dela… »

Dončić zrušil Jordanov rekord

Zurnal24 pred 16 dnevi
Luka Dončić je prestavil še en mejnik lige NBA. Dallas Mavericks so na peti tekmi prvega kroga končnice premagali LA Clippers s 123:93 in tako v zmagah povedli s 3:2. Luka Dončić in soigralci so tako le še zmago oddaljeni od drugega kroga končnice… »

Dallas si je z odlično obrambo in razigranim Dončićem priigral zaključno žogo

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Košarkarji Dallasa so v velikem slogu dobili peto tekmo serije uvodnega kroga končnice proti Clippersom (93:123) in v zmagah povedli s 3:2. Igralec tekme je bil s 35 točkami in desetimi podajami Luka Dončić. V soboto ob 3.30 po slovenskem času bodo… »

Maxey eksplodiral s 46 točkami, Philly še ni položil orožja

Delo pred 17 dnevi
V ligi NBA še ni novih polfinalistov, Philadelphia in Milwaukee sta izsilila še šesto tekmo, Cleveland pa je s 3:2 povedel proti Orlandu. Medtem ko so v zahodni konferenci severnoameriške košarkarske lige NBA že znani trije polfinalisti končnice… »

Maxey s 46 točkami nasledil Iversona in rešil Sixerse

RTV Slovenija pred 17 dnevi
Slabe pol minute pred koncem 5. tekme uvodnega kroga končnice Lige NBA so New York Knicksi vodili za šest točk, a se je Philadelphia vrnila, izenačila in po podaljšku zmagala s 112:106. Glavni junak je bil Tyrese Maxey. Ta je v zadnjih 25 sekundah… »

Hrvaška po poškodbi brez zvezdnika proti Sloveniji

Zurnal24 pred 18 dnevi
Bojan Bogdanović zaradi poškodbe končal sezono. Hrvaški košarkar Bojan Bogdanović je zaradi poškodbe gležnja zaključil sezono. Že v sredo ga čaka operacija, kar pomeni, da tudi ne bo mogel igrati za hrvaško reprezentanco na olimpijskem… »

To so Luki najbolj očitali, noro, kako jim odgovarja!

Zurnal24 pred 18 dnevi
Ali Luka Dončić resnično ne igra obrambe? Košarkarji Dallas Mavericks so v nedeljo izgubili četrto tekmo prvega kroga končnice lige NBA, kar pomeni, da je serija na štiri zmage proti LA Clippers izenačena na 2:2. Gostje so bili v Teksasu boljši s… »

Jamesu se je to zgodilo šele drugič v karieri, znano, kdo čaka na Dallas

Zurnal24 pred 18 dnevi
Košarkarji Denverja in Oklahoma Cityja že v drugem krogu končnice. Košarkarji Denver Nuggets in Oklahoma City Thunder so si v pretekli noči zagotovili napredovanje v drugi krog končnice severnoameriške lige NBA. Branilci naslova iz Denverja so… »

Ne le za zvezdnike, končnica je nevarna tudi za trenerje

Delo pred 18 dnevi
V zaključnem delu sezone v ligi NBA skoraj ni igralca, ki ne bi čutil bolečin, na seznamu poškodovanih pa se je znašel tudi trener Minnesote Chris Finch. V končnici lige NBA so poškodbe zvezdnikov žal del košarkarskega vsakdana, precej redkeje pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem