NBA

Pretresljiva vest: velik košarkarski talent dočakal le 33 let

Zurnal24 pred 13 dnevi
Košarkarski svet je pretresla novica o smrti komaj 33-letnega nekdanjega NBA-jevca. V nepojasnjenih okoliščinah je v ZDA umrl nekdanji član lige NBA Darius Morris. Star je bil komaj 33 let. Vzrok smrti za zdaj še ni znan. Nekdanjemu košarkarju so se… »

#video Minnesota v Denverju na prvi tekmi premagala branilce naslova

Dnevnik pred 13 dnevi
Košarkarji Minnesote Timberwolves so v polfinalu zahodnega dela severnoameriške lige NBA v Denverju premagali branilce naslova Nuggets s 106:99. Za vodstvo z 1:0 v seriji je levji delež prispeval Anthony Edwards, ki je zadel 43 točk. Naz Reid, ki je… »

Denver ni imel odgovora na 43 točk Edwardsa

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Košarkarji Minnesote ostajajo neporaženi v letošnji končnici Lige NBA. Po metli s Phoenixom so dobili tudi uvodno tekmo druge serije proti branilcem naslova, v gosteh so tako premagali Denver s 106:99. Junak tekme je bil prvi zvezdnik Minnesote… »

Luka Dončić sprožil glasen alarm pri košarkarski zvezi

Dnevnik pred 15 dnevi
Košarkarji Dallasa so na šesti tekmi prvega kroga končnice v ligi NBA še četrtič ugnali LA Clippers (114:101, Dončić 28 točk, 13 asistenc, sedem skokov) in se prebili v drugi krog, kjer jih čaka Oklahoma. Prva tekma bo v noči na sredo po… »

Bomba! Ali Kidd zapušča Dallas? Želel naj bi si ga NBA velikan

Zurnal24 pred 14 dnevi
Pri ESPN-u so Jasona Kidda izpostavili kot enega treh favoritov, da zasede izpraznjeno mesto glavnega trenerja Los Angeles Lakers. Los Angeles Lakers so nemudoma po izpadu v prvem krogu končnice, ko so bili v seriji s 4:1 boljši aktualni prvaki Denver… »

Luka po tekmi razkril zaskrbljujoče novice glede svojega kolena

Zurnal24 pred 14 dnevi
Čeprav je odigral odlično tekmo, je Luka Dončić razkril, da se situacija s poškodbo kolena ni nič kaj izboljšala. Košarkarji Dallas Mavericks so doma na šesti tekmi končnice lige NBA s 114:101 premagali Los Angeles Clippers in se s 4:2 v zmagah… »

Jordan ima več točk, Dončić pa več dobljenih serij

RTV Slovenija pred 14 dnevi
Luka Dončić si v Ligi NBA najbolj želi naslova prvaka. Pravkar je končal svojo šesto serijo, zdaj je pri polovičnem uspehu, saj je po tri serije dobil in izgubil. Simbol in mera uspeha − Michael Jordan − je v istem obdobju dobil dve seriji. Na… »

Bivši soigralec Dončića znova blestel, Indiana šokirala Buckse

Zurnal24 pred 15 dnevi
V severnoameriški ligi NBA so v konferenčni polfinale napredovali košarkarji Indiane Pacers in New York Knicks. Prvi so na šesti tekmi doma ugnali Milwaukee Bucks s 120:98, drugi pa so v gosteh premagali Philadelphio 76ers s 118:115. Za preboj v… »

New York in Indiana se bosta udarila za konferenčni finale

Delo pred 15 dnevi
Nekdanji košarkar Dallasa Jalen Brunson je bil z 41 točkami junak New Yorka v Philadelphii, moštveno razigrana Indidana je bila premočna za načeti Milwaukee. V ligi NBA so v konferenčni polfinale napredovali košarkarji Indiane in New Yorka. Prvi so… »

Sijajni Dončić potopil Clipperse

Dnevnik pred 16 dnevi
Slovenski košarkarski zvezdnik nadaljuje z odličnimi igrami v končnici lige NBA. Dallas je moštvu LA Clippers prizadejal najhujši poraz v končnici v zgodovini kluba, do uvrstitve v konferenčni polfinale pa ga loči le še ena zmaga. Luka Dončić… »

Novice dneva »

Tragedija pri Ptuju, otrok je umrl

Zurnal24 pred 17 uramiše 7 povezanih

Slovenke v Tacnu zlate v ekipni vožnji

RTV Slovenija pred 7 uramiše 5 povezanih

Našli komentatorja, ki je prestrašil celo Slovenijo

Zurnal24 pred 17 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem