NBA

Najkoristnejši ponovno Jokić, Luka Dončič na tretjem mestu

Dnevnik pred 9 dnevi
Čeprav je za Lukom Dončićem statistično izjemna sezona, je najkoristnejši igralec severnoameriške košarkarske lige NBA po izboru ameriških novinarjev ponovno postal Nikola Jokič. Kljub kampanji ekipe Dallasa, da bi Dončića predstavili kot… »

Dončić je pričakoval žogo, zgodilo se nekaj drugega

Zurnal24 pred 10 dnevi
Slovenskemu asu Luki Dončiću na uvodni tekmi z Oklahomo niso prizanašali niti navijači. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je na prvi tekmi polfinalne serije lige NBA v zahodni konferenci doživel nenavadno izkušnjo z navijačem Oklahome… »

Dončić po slabem večeru pričakuje spremembe

Dnevnik pred 10 dnevi
Košarkarji Oklahome so na prvi tekmi drugega kroga končnice v zahodni konferenci s 117:95 ugnali Dallas, pri katerem Luka Dončić ni imel dobrega strelskega večera, saj je dosegel zanj skromnih 19 točk. Druga tekma bo v petek ob 3.30 po slovenskem… »

Dallasov najuspešnejši recept za zmago v končnici: Dončić doseže od 30 do 39 točk

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Uspeh Dallasa je v končnici zelo odvisen od nastopov in predstav Luke Dončića. Dallas razumljivo ne zmaguje, če ima Ljubljančan slab strelski večer, malce presenetljivo pa je spoznanje, da ni preveč uspešen tudi, kadar ima Dončić 'noro' uspešno… »

Rudy Gobert še četrtič postal obrambni igralec leta

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Center Minnesote Rudy Gobert je bil po pričakovanju izbran za najboljšega obrambnega igralca leta v Ligi NBA. To priznanje je prejel še četrtič, s čimer se je na vrhu lestvice izenačil z Dikembejem Mutombom in Benom Wallaceom. Rudy Gobert je bil… »

Neverjetno, kaj si je dovolil! Liga NBA z visoko kaznijo nad zvezdnika

Zurnal24 pred 10 dnevi
Košarkar iz vrst prvakov lige NBA Denver Nuggets bo za svoja nepremišljena dejanja moral plačati kar 93.000 evrov. Branilec košarkarske ekipe Denver Nuggets Jamal Murray bo moral severnoameriški ligi NBA plačati 93.000 evrov. Omenjeni znesek bo… »

Simultanka v San Antoniu Dragićevo ime dokončno postavila na zemljevid Lige NBA

RTV Slovenija pred 11 dnevi
7. maja 2010, dan po dopolnjenem 24. letu, je Goran Dragić zablestel v končnici na tretji tekmi polfinala Zahodne konference, ko je k zmagi Phoenixa v San Antoniu (96:110) prispeval 26 točk, kar 23 v zadnji četrtini. To je bila Dragićeva druga sezona… »

V ligi NBA izbrali novinca leta

Zurnal24 pred 11 dnevi
Victor Wembanyama novinec leta lige NBA. Francoski zvezdnik San Antonio Spurs Victor Wembanyama je prejel naziv novinca leta, so pri ligi NBA objavili v ponedeljek. Prvič je 'rookie' leta postal Francoz. Dvajsetletni center, 2,24 m visok čudežni… »

Jokić in kolegi v velikih težavah

Zurnal24 pred 11 dnevi
Minnesota v drugem krogu končnice povedla z 2:0, Knicks začeli z zmago proti Indiani. V ligi NBA sta bili na sporedu dve tekmi v drugem krogu končnice. Minnesota Timberwolves je v konferenčnem polfinalu zahoda vpisala drugo zmago, tokrat je prvake… »

Iztok Franko: Dončić pokazal zrelost, Irving zna izkoristiti 'luksuz'

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Dallas je v tretjem poskusu vendarle preskočil oviro po imenu LA Clippers, njegov naslednji tekmec pa je popolnoma drugačen. Clippersi veljajo za veteransko in počasno ekipo, Oklahoma pa je izjemno atletska, hitra in nepredvidljiva. Voditelja podkasta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem