NBA

Minnesota ne popušča: prvaki popolnoma nadigrani

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Košarkarji Minnesote so dobili tudi 2. tekmo polfinala Zahoda. V Denverju so aktualne prvake Lige NBA ugnali s kar 106:80. Zmagali so tudi New York Knicksi, ki so na krilih Jalena Brunsona s 121:117 strli odpor Indiane. Potem ko so prvo tekmo dobili s… »

Minnesota v drugem krogu končnice povedla z 2:0, Knicks začeli z zmago proti Indiani

Dnevnik pred 11 dnevi
V severnoameriški košarkarski ligi NBA sta bili na sporedu dve tekmi v drugem krogu končnice prvenstva. Minnesota Timberwolves je v konferenčnem polfinalu zahoda vpisala drugo zmago, tokrat so prvake Denver Nuggets premagali s 106:80. Do prve zmage v… »

Pričakovano, Victor Wembanyama novinec leta

Delo pred 11 dnevi
Dvajsetletni zvezdnik San Antonia je prvi Francoz s prestižnim priznanjem v ligi NBA. Prvi izbor na lanskem naboru je v povprečju dosegal po 21,4 točke. Francoski košarkarski zvezdnik San Antonia Victor Wembanyama je prejel naziv novinca leta v ligi… »

Victor Wembanyama novinec leta lige NBA

Dnevnik pred 11 dnevi
Francoski zvezdnik San Antonio Spurs Victor Wembanyama je prejel naziv novinca leta severnoameriške košarkarske lige NBA, so pri ligi objavili v ponedeljek. Prvič je novinec leta lige NBA postal Francoz. Dvajsetletni center, 2,24 m visok čudežni… »

Velika novica za Dončića in kolege

Zurnal24 pred 12 dnevi
Jason Kidd podaljšal z Dallas Mavericks. Ameriški košarkarski trener Jason Kidd je podaljšal pogodbo z Dallas Mavericks, za katere v severnoameriški ligi NBA igra tudi slovenski zvezdnik Luka Dončić, je sporočila zasedba iz Teksasa… »

Dragić: Najraje bi postavi ekip za poslovilno tekmo izbiral z Luko Dončićem

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Še dobri trije meseci so do Noči zmaja, poslovilne tekme velikana slovenskega športa, legendarnega Gorana Dragića. Na njej bodo igrala sama slovita košarkarska imena, v intervjuju za MMC pa je Gogi med drugim povedal, kako bo sestavil ekipi… »

Hokejisti še podžgali športno evforijo v Dallasu

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Po košarkarjih v Ligi NBA so se v drugi krog končnice uvrstili tudi hokejisti Dallasa v Ligi NHL, ki so na odločilni sedmi tekmi z 2:1 izločili branilca naslova Vegas. Obe dallaški ekipi sta v drugem krogu končnice prvič po letu 2003. Če dodamo… »

Porušila sta rekord lige NBA! Luka in Kyrie spisala zgodovino!

Zurnal24 pred 13 dnevi
Luka Dončić in Kyrie Irving sta s svojimi predstavami proti Los Angeles Clippers spisala zgodovino. Potem ko so Dallas Mavericks lani sredi sezone posegli po menjavi in v svojo sredino pripeljali superzvezdnika Kyrieja Irvinga, do konca sezone stvari ne… »

Prvaki v zaostanku

Zurnal24 pred 13 dnevi
Branilci naslova v ligi NBA Denver Nuggets so izgubili prvo polfinalno tekmo v zahodni konferenci z Minnesoto Timberwolves. Košarkarji Minnesote Timberwolves so v polfinalu zahodnega dela severnoameriške lige NBA v Denverju premagali branilce naslova… »

Največ metel v prvem krogu, največ sedmih tekem pa v konferenčnem polfinalu

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Letošnji začetek končnice Lige NBA je bolj nepredvidljiv na vzhodu, kjer so odigrali precej več tekem kot na zahodu, kjer je imel še največ dela Dallas. V zadnjih dveh desetletjih med obema konferencama razlik skorajda ni. Na portalu Športni SOS… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem