Novak Đoković

Neučakan sem že pred prvo Hamiltonovo dirko za Ferrari

Delo 19.02.2024
Zmagovalec uvodnega turnirja za teniški grand slam se veseli oddiha na domačem Južnem Tirolskem. Za vodilnim italijanskim teniškim igralcem Jannikom Sinnerjem in obenem št. 3 svetovne lestvice, takoj za Novakom Đokovićem in Carlosom Alcarazom, so… »

Ta odziv Đokovića na vprašanje o njegovi ženi vas bo presenetil

Zurnal24 16.02.2024
Ni mogel verjeti. V epizodi hrvaškega kviza Potjer se je pojavilo vprašanje, na katero se je odzval teniški as Novak Đoković. Voditelj Joško Lokas je tekmovalca Deana Kotiga vprašal: "S katerim tenisačem se je leta 2014 poročila Jelena Ristić?"… »

Nadal: Đoković je zame največji v zgodovini

Dnevnik 15.02.2024
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je v sredo v pogovoru za televizijsko postajo La Sexta dejal, da je zanj najboljši igralec v zgodovini Srb Novak Đoković, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Srbski as ima na svojem kontu 24 zmag na… »

Đokovićevi navijači nad Vonnovo, zadeva ušla izpod nadzora

Zurnal24 14.02.2024
Nekdanja kraljica belih strmin se je s svojimi besedami zamerila navijačem Novaka Đokovića. Nekdanja vrhunska smučarka Lindsey Vonn (39) je poskrbela za nemalo razburjenja z objavo na družbenih omrežjih, v kateri je svojega dobrega prijatelja… »

Đoković in Šwiatkova še naprej kraljujeta

Delo 12.02.2024
Na teniških lestvicah ATP in WTA ni prišlo do večjih sprememb, Kaja Juvan in Tamara Zidanšek 107. in 108. Velik skok Luciana Darderija. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je še naprej prvi na lestvici združenja poklicnih igralcev ATP… »

Đoković in Nadal oktobra nosilca v Savdski Arabiji

RTV Slovenija 06.02.2024
Savdska Arabija se skuša v svetu športa vse bolj uveljaviti tudi v tenisu. V ta namen bo oktobra organizirala ekshibicijski turnir, na katerega je privabila šest najboljših igralcev na svetu, in ga poimenovala 6 Kings Slam. Glavna nosilca bosta Novak… »

Davisov pokal: Hrvati prvič brez skupinskega dela finalnega turnirja

Dnevnik 05.02.2024
Srbski mediji neizprosni do svoje teniške reprezentance, ki je v Kraljevu sicer brez Novaka Đokovića doživela hud poraz proti Slovaški. »Sramota! To je propad srbskega tenisa. Na kaj je vse skupaj spominjalo? Zakaj niste šli raje na plažo, namesto… »

Novak Đoković in Iga Šwiatek kljub neuspehu v Melbournu na vrhu

Delo 05.02.2024
Na teniških letvicah ATP in WTA brez slovenskih igralcev in igralk med sto najboljših. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković in Poljakinja Iga Šwiatek sta kljub neuspehu na prvem letošnjem velikem slamu ohranila vodilni položaj na lestvici ATP in… »

Nori zaslužki: za eno objavo na Instagramu do 100 tisoč evrov

SiolNET 04.02.2024
Dobro se sliši, če nekdo z eno objavo na družbenih omrežjih zasluži tudi do 100 tisoč evrov. Toliko naj bi bila vredna objava Rafaela Nadala, enega najboljših teniških igralcev vseh časov. Koliko okvirno zaslužijo Roger Federer, Novak Đoković… »

Ivana Španović in Novak Đoković

Delo 03.02.2024
Olimpijski komite Srbije je izbral svoje najboljše športnike in športnice lanskega leta. Svetovna prvakinja v skoku v daljino Ivana Španović in vodilni teniški igralec na svetovni lestvici Novak Đoković sta po tradicionalnem izboru srbskega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem