Novak Đoković

Jannik Sinner v Melbournu šokiral Novaka Đokovića

Dnevnik 26.01.2024
Italijan Jannik Sinner je v polfinalu odprtega prvenstva Avstralije izločil prvega nosilca in favorita za zmago Novaka Đokovića ter se prvič v karieri uvrstil v finale turnirja za veliko četverico. Tam ga čaka Rus Daniil Medvedjev, ki je bil boljši… »

Kdo je mladenič, ki je utišal Đokovićeve navijače? #video

SiolNET 26.01.2024
Na OP Avstralije so bili srbski navijači pripravljani na novo slavje Novaka Đokovića. Od tega ni bilo nič, saj jim je zabavo pokvaril Jannik Sinner, italijanski mladenič, ki je prekinil neverjeten avstralski niz enega najboljših igralcev vseh… »

Đoković: Sinner me je nadigral, šokiran sem nad svojo igro

RTV Slovenija 26.01.2024
Če si najboljši teniški igralec na svetu v več kot tri ure trajajočem dvoboju prvič v karieri ne pripravi niti ene priložnosti za odvzem servisa, za nameček na najljubšem igrišču v karieri, veš, da je na drugi strani mreže poseben igralec… »

Po šestih letih in 33 tekmah je Sinner končal Đokovićev niz

Delo 26.01.2024
Jannik Sinner je v polfinalu s 3:1 končal niz Đokovićevih zmag v Melbournu. V finalu ga čaka Danil Medvedjev, ki je proti Zverevu že zaostajal z 0:2. V nadaljevanju preberite: Na strani Novaka Đokovića je bila zgodovina, podpirale so ga tribune, po… »

Sinner in Medvedjev v finalu Melbourna

Dnevnik 26.01.2024
Italijanski teniški igralec Jannik Sinner je prvi finalist odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. Četrti nosilec je v polfinalu izločil prvopostavljenega Srba Novaka Đokovića s 6:1, 6:2, 6:7 (6), 6:3. V finalu se bo meril z Rusom Danilom… »

Šok! Đoković na kolenih, konec sanj o novem naslovu

Zurnal24 26.01.2024
Jannik Sinner se je preko Đokovića uvrstil v svoj prvi finale na grand slamih. V finalu se bo pomeril z Medvedjevom, ki je po petih nizih premagal Zvereva. Italijanski teniški igralec Jannik Sinner je prvi finalist odprtega prvenstva Avstralije v… »

Sinner presenetil Đokovića, v finalu ga čaka Medvedjev

Delo 26.01.2024
Italijanski teniški igralec Jannik Sinner je s 3:1 v nizih premagal Novaka Đokovića in se prvič uvrstil v finale na grand slamih. Medvedjev premagal Zvereva. Novak Đoković je polfinalni dvoboj v Melbournu začel kot favorit, na svoji strani je imel… »

Đoković po polfinalu domov!

Dnevnik 26.01.2024
Italijanski teniški igralec Jannik Sinner je prvi finalist odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. Četrti nosilec je v polfinalu izločil prvega igralca sveta, Srba Novaka Đokovića, s 6:1, 6:2, 6:7 (6), 6:3. Sinner, ki je Đokovića dvakrat… »

Izjemni Sinner končal zmagoviti niz Đokovića, v finalu ga čaka maratonec Medvedjev

RTV Slovenija 25.01.2024
Jannik Sinner se je prvič v karieri uvrstil v finale turnirja za grand slam. V polfinalu OP Avstralije v Melbournu je ugnal desetkratnega zmagovalca Novaka Đokovića s 6:1, 6:2, 6:7 in 6:3. Daniil Medvedjev je po preobratu ugnal Alexandra Zvereva… »

Đoković na kolenih, Medvedjev je dobil maraton

SiolNET 25.01.2024
Jannik Sinner je v velikem slogu dobil prvi polfinalni dvoboj na OP Avstralije, potem ko je na kolena spravil Srba Novaka Đokovića. Dvaindvajsetletni Italijan je v slabih treh urah in pol slavil s 6:1, 6:2, 6:7 (6) in 6:3 ter Srbu prizadejal prvi poraz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem